ПОМОШ И ПОДДРШКА

Каде можете да купите деловни решенија

Без оглед дали барате производи од Canon за вашиот дом или канцеларија, дојдовте на вистинското место.

Пронајдете акредитиран деловен партнер на Canon

Деловно решение

Земја

Град

Деловни решенија

 • Партнери за печатење големи формати

  Ги испорачуваат уредите за големи формати и може да даваат совети за услуги и поддршка од Canon, врз основа на експертизата на партнерот, што ќе го одреди портфолиото што го испорачуваат и поддржуваат.

 • Партнери специјализирани за големи формати

  Специјализирани доставувачи на сеопфатни решенија во пазарите за графичка уметност и фотографии; Обезбедување на сеопфатни решенија што вклучуваат сервисирање, потрошни материјали и медиумите, а исто така имаат пристап до целосното портфолио на уредот за печатење големи формати во Canon.

 • Експертски партнери за печатење

  Партнери што обезбедуваат уреди за печатење на помали обеми и можат да даваат совети за услуги и поддршка за вашите потреби за професионално печатење во компанијата.

 • Експертски специјализирани партнери за печатење

  Партнери специјализирани за експертски решенија за печатење. Нивното знаење и експертиза им гарантираат на потрошувачите дека секогаш ќе бидат во можност да советуваат и да ги испорачаат соодветните решенија за печатење за сите нивни потреби. Брзи и прецизни услуги се клучните атрибути на овие експерти. Поради нивните инвестиции во продажбата, сервисирањето и поддршката, овие партнери се идеално поставени за да го зголемат времето на активна работа и продуктивноста на нивните потрошувачи.

 • Партнери за скенирање

  Обезбедуваат ефикасно испорачување и корисничка поддршка во целата палета на скенери за документи Canon imageFORMULA за да одговорат на потребите на потрошувачите на кои им треба лесно решение за скенирање во домот, на пат или во канцеларија.

 • Партнери за решенија за скенирање

  Експерти за консултација и советување за потрошувачи на коишто им е потребно решение за скенирање за да ги решат своите деловни предизвица. Се одликуваат со скапоцено експертско знаење и вештини за да го загарантираат најсоодветното решение од портфолиото на скенери за документи Canon imageFORMULA.

 • Партнери за сеопфатно управување со документи

  Експерти за сеопфатно управување со документи и решенија за управување со податоци и информации за да ги подобрат деловните процеси на организациите. Од едноставни до сложени и извонредни решенија, во кои спаѓаат дигитални поштенски централи и автоматизирани деловни работни процеси, за да се поедностави и подобри доживувањето на клиентот и да се поддржат клиентите на нивниот пат кон дигитална трансформација.

 • Партнери за услуги за управување со работното опкружување

  Експерти за управување со уредите за печатење на една организација со помош на решенија, услуги и поддршка низ целото портфолио на Canon, што вклучува скенирање, архивирање, безбедно складирање, пристап и враќање на документи од различни уреди што се фокусираат на печатење. Од печатачи за на работна маса и во домот до канцелариски повеќефункционални печатачи и печатачи за помал обем.

 • Партнери за работно опкружување

  Испорачува уреди и решенија за сите потреби за документи на потрошувачите, од печатење на работна маса, скенирање и повеќефункционални уреди во канцелариското опкружување.