Деловни услуги

Добијте услуги што ја зголемуваат ефикасноста и ќе ви помогнат да го подобрите и трансформирате вашето деловно работење

ПРИОРИТЕТ ЗА ПЕРФОРМАНСИ

Управувани услуги преку Cloud

Максимизирајте ја продуктивноста во канцеларијата со опрема и услуги за документи што ќе бидат прилагодени за добивање најдобри резултати од вашите деловни информации.

Откријте повеќе

Managed Cloud Services
ИСКОРИСТЕТЕ ГО НАШЕТО ИСКУСТВО

Услуги за консултации за деловните процеси

Бидете чекор понапред од конкуренцијата - искористете го сè поголемиот дигитален свет за да ја зголемите ефикасноста и да ја подобрите интеракцијата со потрошувачите.

Откријте повеќе

Business Process Consulting Services
ОНЛАЈН ОДДЕЛ ЗА ПОМОШ

Поддршка и одржување

Заборавете на грижите со поддршката за уреди што е достапна 24/7, како и проактивно далечинско следење, за подобрување на перформансите на вашето решение од Canon.

Откријте повеќе

Print service providers reviewing work on screen
РАБОТЕТЕ ПОПАМЕТНО

Услуги за работниот век на уредите

Зачувајте ја безбедноста и максимизирајте ја ефикасноста со палетата услуги што ќе ви помогнат да ги оптимизирате вашите канцелариски решенија од Canon во текот на целиот нивен работен век.

Откријте повеќе

Device Lifecycle Services
Дали барате најнов софтвер, драјвери, прирачници или ви треба помош за вашиот производ?

Не сте сигурни каква деловна услуга ви е потребна?

Разговарајте со нашиот тим