апликација Canon PRINT Business

Печатете, скенирајте и испраќајте документи на Cloud од вашиот паметен телефон или таблет во секое време, а притоа сведете ги на минимум точките на допир со помош на бесплатната апликација за мобилни уреди од Canon.

Продуктивност и ефикасност со допир на едно копче

Создадете безбедна средина и подобрете ја ефикасноста за да го олесните флексибилното работење во хибридните канцеларии. Апликацијата Canon PRINT Business ви овозможува да печатите, скенирате, складирате и испраќате документи од која било локација без да ја намалите продуктивноста.

Попаметно работење

Работете ефективно без да мора да го користите вашиот компјутер. Управувајте со документите директно од вашиот паметен телефон или таблет.

Обработка на документи во движење

Одржете го саканото ниво на продуктивност со печатење, скенирање, складирање и испраќање документи од секоја локација благодарение на можноста за поврзување преку Wi-Fi.

Целосна функционалност

Функцијата за далечинско користење го пресликува Home UI на одредени модели од нашата палета на вашиот паметен телефон или таблет. Управувајте со задачите за печатење, променете ги и прилагодете ги за постигнување на максимална ефикасност.

Складирајте документи безбедно на Cloud

Искористете ја беспрекорната соработка со апликациите за мобилни уреди Google Drive, Dropbox и iCloud за пристап, складирање и соработка на документи директно од Cloud.

Печатење и скенирање без допир

Зададете поставки и извршувајте задачи од вашиот паметен телефон или таблет за да избегнете физичка интеракција со контролниот панел на заедничкиот уред.

Преземете содржина

Преземете ја бесплатно апликацијата Canon PRINT Business од Apple App store или Google Play store.

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Најдете компатибилни уреди и производи коишто ќе го унапредат обемот на вашето деловно работење

Добивајте ги најновите вести и информации за производите
Дознајте повеќе

Истражете повеќе

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Сакате да дознаете повеќе за овој производ?

Добивајте ги најновите вести и информации за производите