УСЛУГИ

Услуги за консултации за деловните процеси

Дознајте како да ги искористите придобивките од новите технологии – вклучувајќи ги cloud-услугите, социјалните мрежи, мобилните телефони и автоматизацијата – за да го издвоите вашиот бизнис од останатите.

Two men and two women sit round a small table on comfy patterned black and white chairs looking at graphs on a laptop.

Дизајн на решение за деловни процеси

Пронајдете дизајн на решение за вашите потреби за управување со информациите кое е подготвено за имплементирање.

Други услуги

Close-up shot of a man typing a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Управувани услуги преку Cloud

Максимизирајте ја продуктивноста во канцеларијата со опрема и услуги за документи што ќе бидат прилагодени за добивање најдобри резултати од вашите деловни информации.

Blonde-haired woman rests a laptop in her hands as she chats to a bald man dressed in a stripy white jumper.

Услуги за работниот век на уредите

Зачувајте ја безбедноста и максимизирајте ја ефикасноста со палетата услуги за поддршка што ќе ви помогнат да ги оптимизирате вашите канцелариски решенија од Canon во текот на целиот нивен работен век.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Поддршка и одржување

Заборавете на грижите со поддршката за уреди што е достапна 24/7, како и проактивно далечинско следење, за подобрување на перформансите на вашето решение од Canon.

Истакнете се од останатите на конкурентниот пазар со консултантските услуги од Canon.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ