КАРИЕРИ ВО CANON

Придружете му се на Canon

КАРИЕРИ ВО CANON

Подобрување на животот и деловното работење со решенија за обработка на слика. Сè што правиме, независно каде, започнува со ова.

Заеднички живот и работа за доброто на сите

Canon го збогатува животот и деловното работење на нови и неверојатни начини. Можете да играте улога во обликувањето на иднината на иновативна, визионерска и храбра компанија.
Истражете ги нашите возбудливи можности

Истражете ги нашите возбудливи можности

Потребни ни се луѓе како вас што ќе остварат извонредни достигнувања. Споделете ги најдобрите работи со луѓето со кои работите, а ние ќе ви помогнеме да научите повеќе и да се подобрите со секое искуство.

Инспирираме светски промени

IAWOC Map Video

Поддршка за вашата авантура во Canon

Canon го збогатува животот и деловното работење на нови и неверојатни начини. Дознајте зошто сме најдобрата компанија за обработка на слики во светот.

 • Учење

  Компанијата Canon нуди обемни програми за учење и е посветена на човечкиот развој.

 • Придобивки

  Одличен и флексибилен пакет со придобивки со кој можете да изберете што ви одговара, врз основа на вашиот животен стил.

 • Развој на кариера

  Посветени сме на внатрешна мобилност во кариерата и ќе ви пружиме поддршка во вашето патување.

 • Работно опкружување

  Нудиме модерно работно опкружување, вклучувајќи и хибридно работење и флексибилни работни часови.

Кариери во Canon

Canon_Recruitment video_2023
Инклузивни вработени лица

Разновидност, рамноправност и инклузија

Работиме на создавањето на инклузивно работно опкружување и развојот на разновидно општество во порамноправен свет.

Нашите канцеларии

Canon Europe е стратешкото централно седиште за EMEA, нудиме многу исклучителни можности за вас низ целиот регион.

Нашите канцеларии

Заинтересирани сте за кариера во Canon?

Дојдете и дознајте каде се вклопувате и што ве инспирира за вашиот следен кариерен потег.

Може да ве интересира и

Бидете инспирирани и продолжете ја вашата авантура со Canon.