ПРОИЗВОДИ

Канцелариски печатачи

Сеопфатни деловни решенија за печатење и скенирање за сите канцелариски опкружувања
Article 7 headline

Повеќефункционални печатачи

Нашите повеќефункционални уреди се дизајнирани за максимална продуктивност и нудат едноставно печатење, скенирање, копирање и испраќање факс

Canon Camera
i-SENSYS X C1333P

Печатачи со една функција

Независно од вашите потреби за канцелариско печатење, ние ви нудиме брзо и флексибилно решение со една функција

Сѐ на едно место

Посетете го нашиот центар за потрошувачи и препродавачи за да добиете информации што ќе ви помогнат максимално да го искористите вашиот печатач од Canon.

Жена зема отпечатен материјал од печатач Canon MAXIFY во канцеларија, во заднината има уште двајца луѓе.
Печатач Canon i-SENSYS на работна маса во канцеларија

Ласерски печатачи за домашна и канцелариска употреба

Добијте продуктивно печатење со ласерски печатач од Canon. Овој ласерски печатач е дизајниран за мали канцеларии или домови и ја зголемува брзината на печатење без намалување на квалитетот.

Архива на деловни производи

Разгледајте ја архивата на деловни производи од Canon за да ја најдете страницата за поддршка за вашиот печатач/скенер што не се произведува повеќе

Canon Camera
Дали барате најнов софтвер, драјвери, прирачници или ви треба помош за вашиот производ?

Слични производи, решенија и услуги

 • GALLERY_Hotel Reception_Scanner on desk

  Скенери

  Скенирајте и складирајте документи на брз, ефикасен и сигурен начин
 • Workspace Collaboration Solutions

  РЕШЕНИЈА

  Интегрирајте ги хартиените и дигиталните работни процеси и забрзајте ја дигиталната трансформација со решенијата за автоматизација на процесите, напредно снимање и поврзување со Cloud.
 • work professionals looking at laptop

  Софтвер

  Подобрете го вашето деловно работење преку зголемување на ефикасноста и подобрување на перформансите со помош на нашиот софтвер Workspace Business.
 • Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

  Ви треба помош да изберете печатач?

  Употребете ја нашата едноставна алатка за избирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби
  Group of people around boardroom table

  Печатачи создадени за претпријатија со големи потреби