Информации

Настани

Make It '22 - Одлични идеи и иновации што ќе ви помогнат да успеете

Како што наближува крајот на пандемијата, така доаѓа време да се фокусирате на тоа што ве очекува и да обезбедите солидна иднина за вашата компанија. Затоа, на Make It '22, презентиравме нови перспективи за производствено печатење и се фокусиравме на начините на кои може да создадете уште повредни понуди за вашите клиенти во новиот свет.

РАЗГЛЕДАЈТЕ НАЈДОБРИ МОМЕНТИ

Поминати настани

Make It – ново виртуелно доживување од Canon

Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.