Скенери

Скенери за документи

Откријте нови нивоа на брзина, ефикасност и квалитет со
нашите скенери за документи

Дали ви треба помош при избирањето скенер?

Пронајди го мојот скенер

Canon scanner

Алатка за избирање скенери од Canon

Дали ви треба помош при избирањето скенер?

Искористете го нашиот избирач на скенери и пронајдете го совршениот модел за вас и вашето деловно работење

Dims Sustainability Thumbnail

ОДГОВОРНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА imageFORMULA

Погледни видеозапис

Слични производи и услуги

Network scanner

Мрежни скенери

Лесно поврзување во мрежа - не е потребен компјутер или софтвер

 A3 scanner

A3 скенери

Разновидна палета на скенери за A3 формати со голема брзина и механизам за автоматско снабдување со документи

 Fleet management

Софтвер CaptureOnTouch

Интуитивен и сигурен софтвер што се користи со скенерите imageFORMULA

Canon accessories

Дополнителна опрема

Дизајнирана да ви помогне да извлечете максимум од вашиот скенер од Canon

Flatbed scanner

Скенери со рамно лежиште

Поедноставени скенери што го олеснуваат снимањето слики и документи

Cheque scanner

Скенери за чекови

Сигурно скенирање чекови на шалтери - идеално за банкарски услуги

inFORMULA product

Поддршка и преземање на содржини

Преземете драјвери, софтвер и прирачници или, пак, добијте помош за вашиот производ imageFORMULA

Дали сакате да купите скенер за документи од Canon?

Побарајте информации