Folder Professional series
Спецификации

Детални спецификации

Folder Professional 6011/6013

Брзина на превиткување

до 18 m/min во комбинација со ColorWave 9000 вкл. лиценца за голема брзина, стандардна брзина на превиткување од 2,5 - 10 m/min; 89,4 - 393,7 in/min

Капацитет на фах за накрсно превиткување

150 мешани документи при 80 gr/m2; 20lbs

Капацитет на фах за превиткување во непрекината лента

5 документи во зависност од стилот на превиткување и должината на документот

Капацитет на горен фах

100 документи со обична хартија или 10 документи со сјајна хартија

Мак. должина на документ само за превиткување во непрекината лента

28 слоеви со 80 gsm; 20 lbs хартија. апсолутната должина на документите зависи од ширината на панелот (прибл. 28 x ширината на панелот). должината како опција може да биде неограничена

Мак. должина на документ за превиткување во непрекината лента и за накрсно превиткување

13 слоеви со 80 gsm; 20lbs хартија. апсолутната должина на документите зависи од ширината на панелот. (прибл. 13 x ширината на панелот)

Мин. ширина на документи

279 mm; 11 in

Мак. ширина на документи

914 mm; 36 in

Опсег на тежини на хартија

60 - 110 g/m²; 16 - 30 lbs

Претпочитан опсег на тежини на хартија

75 - 80 g/m²; 20 -24 lbs

Превиткувач за непрекината лента во ширина на панел

170 - 230 mm; 7 - 12,00 in (изборно: 4 in - 12,00 in)

Накрсно превиткување во ширина на панел

250 - 320 mm; 8 - 12,00 in

Маргина

0 - 40 mm; 0 - 2 in

Програми за превиткување

255 - со можност за уредување

Работна температура

15 - 35 °C; 59 - 95 °F

Работна влажност

20 - 80 %

Притисок на акустичен звук

61 dB(A)

Потреби за напојување со енергија

100 - 120 V - 50/60 Hz | 200 - 240 V - 50/60 Hz

Главен осигурувач

10 A

Потрошувачка на енергија

Режим на подготвеност: 30 W макс.: 300 W

Тежина на Folder Professional

Folder Professional 6011: 303 kg; 668 lbs
Folder Professional 6013 (со применувач на картички): 345 kg; 761 lbs

Димензии на Folder Professional (ШxДxВ)

Folder Professional 6011: 1634 x 1837 x 1227 mm; 64,3 x 72,3 x 48,3 in
Folder Professional 6013 (со применувач на картички): 1634 x 2157 x 1227 mm; 64,3 x 84,9 x 48,3 in

Тежина на испорака за Folder Professional

Folder Professional 6011: 353 kg / 779 lbs
Folder Professional 6013 (со применувач на картички): 395 kg; 871 lb

Димензии за испорака на Folder Professional (ШxДxВ)

Folder Professional 6011: 1070 x 1850 x 1430 mm; 42,1 x 72,8 x 56,3 in
Folder Professional 6013 (со применувач на картички): 1070 x 2180 x 1430 mm; 42,1 x 85,8 x 56,3 in