Печатачи за широки формати

Colorado 1630

Спецификации

Детални спецификации

Печатење

Медиуми

Технологија

FLXfinish

Сертификати

Интерфејс

Димензии

Тежина

Работно опкружување

Копче за напојување

Регулаторни сертификати

EMC

Софтвер

  1. 1 или сјајна/мат хартија?
  2. изборен модул
  3. маргина од 11,0 mm кога е овозможена функцијата за контрола на медиуми. Спецификациите може да се променат без претходно известување
  4. изборен модул
  5. изборен модул
  6. изборен модул
  7. изборен модул