Canon i-SENSYS MF630 Series

Серија MF630 од Canon

Повеќефункционални ласерски печатачи во боја, изработени за модерни SME, со екран на допир од 12,7 cm и иновативна Библиотека на апликации.

Побарајте информации

Брзо и ефикасно ласерско печатење во боја без компромиси

Со напредната технологија за боја, ракувањето на екран на допир и двостраното скенирање во едно поминување, новата серија MF630 ги нуди сите функции што им требаат на малите деловни претпријатија, заедно со зголемената брзина на печатењето.

Лист со податоци

i-SENSYS MF630 Series

Практична и ефикасна серија на повеќефункционални ласерски печатачи во боја опремени со многубројни функции наменети за мали деловни претпријатија.

Погледни видеозапис

Canon MF631Cn

Разновиден и ефикасен повеќефункционален ласерски печатач во боја, со екран на допир од 12,7 cm и компатибилност со мобилни телефони. Совршен партнер за мали деловни претпријатија кои бараат компактно решение со високи перформанси.

Спецификации

27 ppm

18 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

12.7 cm touchscreen

Екран на допир од 12,7 cm

Ракување со екран на допир во боја

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со Mopria и AirPrint

Laser technology

Ласерска технологија

Подобрени перформанси во боја

Security

Безбедност

Безбедно печатење со PIN

Uptime

Време на активна работа

Картриџи со тонер со висок капацитет

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Compact

Компактност

Дизајн кој заштедува простор

Погледнете ги сите спецификации

mf631cn-frt_800x470.png

Canon MF633Cdw

Повеќефункционален ласерски печатач во боја, со ракување на екран на допир, двострано печатење за поголема продуктивност и директна безжична врска. Идеален избор за мали деловни претпријатија кои сакаат беспрекорна интеграција и одржување без напор.

Спецификации

27 ppm

18 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

12.7 cm touchscreen

Екран на допир од 12,7 cm

Ракување со екран на допир во боја

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со Mopria и AirPrint

Laser technology

Ласерска технологија

Подобрени перформанси во боја

Security

Безбедност

Безбедно печатење со PIN

Connectivity

Поврзување

Директно безжично поврзување

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Compact

Компактност

Дизајн кој заштедува простор

Погледнете ги сите спецификации

mf633cdw-frt_800x470.png

Canon MF635Cx

Напреден повеќефункционален ласерски печатач во боја, дизајниран да ја зголеми продуктивноста на малите претпријатија. Вклучува практичен екран на допир од 12,7 cm, брзо двострано скенирање, двострано печатење и иновативна Библиотека на апликации.

Спецификации

27 ppm

18 стр./мин.

Брзо ласерско печатење во боја

12.7 cm touchscreen

Екран на допир од 12,7 cm

Ракување со екран на допир во боја

Application Library

Библиотека на апликации

Иновативни апликации

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Поврзување со Mopria и AirPrint

Faster scans

Побрзо скенирање

Двострано скенирање во едно поминување

Security

Безбедност

Безбедно печатење со PIN

Connectivity

Поврзување

Директно безжично поврзување

Maintenance

Одржување

Едноставно одржување

Погледнете ги сите спецификации

mf635cx-frt_800x470.png

Awards

Потрошни материјали

Дополнителна опрема