КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧИ

Повеќефункционални печатачи во боја

Печатете, копирајте, скенирајте и испраќајте факс со нашите висококвалитетни повеќефункционални печатачи во боја

Побарајте информации

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

canon-camera

Печатете, копирајте, скенирајте и праќајте факс со голема брзина како никогаш досега, благодарение на сè-во-едно ласерскиот печатач во боја што е оптимизиран за непречено работење, независно дали сте на терен или во канцеларијата.

Побарајте информации

Дознајте повеќе

canon-camera

Бидете продуктивни во домот со овој брз, компактен, практичен и економичен 3-во-1 печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат.

Дознајте повеќе

canon-camera

Бидете продуктивни во домот со овој брз, компактен и економичен 4-во-1 печатач со ADF за 35 листови.

Дознајте повеќе

canon-camera

Со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат ќе добивате документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 85% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи.

Дознајте повеќе

canon-camera

Со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат ќе добивате документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 85% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи.

Дознајте повеќе

MAXIFT MB2150 Series mobile-ready multifunction printer

MB2150 од серија MAXIFY

Овој повеќефункционален инк-џет печатач во боја нуди врвни опции за поврзување во мрежа и поврзување со мобилни уреди.

MAXIFY MB2750 Series mobile connectivity multifunction printer

MB2750 од серија MAXIFY

Добијте максимална продуктивност со можноста за поврзување со мобилни уреди и интеграцијата со Cloud.

PIXMA G6040

PIXMA G6040

Печатач со резервоар за мастило што се дополнува и што нуди голем обем на печатење, квалитет и функционалност со мали трошоци по страница.

Range

PIXMA G6050

Печатач со резервоар за мастило што се дополнува и што нуди голем обем на печатење, квалитет и функционалност со мали трошоци по страница.

PIXMA G7040

PIXMA G7040

Печатете максимум 18.000 страници и работете континуирано со ADF со 35 листови за висококвалитетни резултати и мали работни трошоци.

Поврзани производи

All-in-one Office Black & White

Сè-во-едно канцелариски црно-бели печатачи

Економично црно-бело печатење, како и копирање, скенирање и испраќање факс

Single Function

Печатачи со една функција

Уживајте во брзо и флексибилно печатење со нашите модели со една функција

document scanner

Скенери за документи

Скенирајте и складирајте документи на брз, ефикасен и сигурен начин

Group of people around boardroom table

Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за конфигурирање за да го најдете печатачот што ќе ги задоволи вашите потреби

Дознајте повеќе за нашите брзи и ефикасни сè-во-едно канцелариски печатачи во боја

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ДЕНЕС