Canon i-SENSYS X 1643P

i-SENSYS X 1643P од Canon

Брзо и сигурно решение за сите ваши секојдневни потреби за печатење

Побарајте информации

Печатач за на работна маса за црно-бели A4-формати со флексибилна конфигурација за максимална ефикасност

Разновидни опции за печатење врз различни видови и големини на медиуми

Зголемена продуктивност

Брзото двострано печатење нуди перформанси за печатење големи количини без намалување на квалитетот.

Решенија за Cloud

Централизираната контрола на уредите со решение основано врз Cloud ви овозможува да ги следите трошоците и печатењето.

Canon i-SENSYS X 1643P

Работете во движење

Големиот избор на опции за поврзување, вклучувајќи мобилни уреди и апликации, ви овозможува да печатите од секаде.

Максимална сигурност

Решението за проверка на системот при вклучувањето го подобрува интегритетот на уредот за заштита на податоците.

Компактен дизајн

Конфигурацијата со флексибилност за поставување на работна маса или на под овозможува беспрекорна интеграција на уредот во вашата канцеларија.

Canon i-SENSYS X 1643P

i-SENSYS X 1643P


Преземете содржина

Погледнете како i-SENSYS X 1643P од Canon може да го подобри печатењето во вашата канцеларија

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палетаРешенија за хибриден канцелариски работен простор

Прилагодена и управувана услуга за печатење и документи што овозможува заеднички работни процеси помеѓу централната и домашните канцеларии, за да можат корисниците безбедно да пристапат до функциите за печатење, скенирање и Cloud независно од нивната локација. Дознајте како Canon може да ви помогне во исполнувањето на вашите специфични предуслови за работа со решенијата за хибридни канцеларии.

ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

Canon i-SENSYS X 1643P