uniFLOW Online

Напреден софтвер за управување со печатењето и скенирањето што ја искористува моќта на Cloud.

Погледнете ја брошурата

Seven people sit at two long desks facing each other in a sparsely furnished office with concrete walls, wooden floors and big windows at the far end.

Контролирајте ги вашите работни процеси со документи

Задоволете ги вашите сè поголеми потреби за печатење, скенирање и сметководство со Cloud-решение за управување со документи наменето за мали компании.

Печатете и скенирајте од сите уреди

Задачите за печатење се подредуваат во редот на чекање за безбедно печатење, а потоа се проследуваат до избраниот печатач.

Контролирајте го пристапот до уредите

Флексибилната проверка на идентитет на корисниците и опцијата за гости за печатење ја зголемува безбедноста на документите преку контролирање на пристапот до уредите и функциите.

Управувајте со печатењето и трошоците за сервер

Следете ги лесно трошоците по уред или по корисник и создавајте правила за минимизирање на трошоците за печатење - нема трошоци за сервер или одржување.

Woman with curly hair, wearing a light blue shirt and dark grey trousers, stands at a white desk with laptop, mug and pens, looking at a large piece of paper.

Компатибилност со повеќе уреди

uniFLOW Online од Canon нуди поддршка за опкружувања со различни уреди и повеќе продавачи, а може и да се интегрира со вашите постоечки уреди - вклучувајќи опрема што не е од Canon - за да ја максимизирате инвестицијата во вашата опрема.

Погледнете ја палетата
Canon office multi-function printer with touchscreen and a black background.

Зголемете ја продуктивноста на вашето деловно работење

uniFLOW Online е едноставен и интуитивен за користење и беспрекорно се интегрира со уреди од Canon за да може да работите побрзо и попаметно.

Намалете ги емисиите на јаглерод

Користете технологија за оптимизирање за да ја зголемите одржливоста - променете ги опциите за завршна обработка пред печатењето за да ги намалите отпадните материјали и потрошувачката на енергија и хартија.

Интуитивно корисничко доживување

Создавајте корисници и поставувајте правила преку едноставниот интерфејс за администратори - uniFLOW Online лесно се интегрира со постоечките контролни услуги на компанијата.

Overhead shot of a blond woman in a white shirt sitting at a desk covered with a laptop, tablet device, and papers, working in a ring-bound book.

Решенија за сите видови и големини на компании

uniFLOW Online е дизајниран за компании со мала и средна големина и за управување со печатењето, скенирањето и копирањето од Cloud.

Woman with dark blond hair leans over a large white desk with laptop and papers, writing on a page with coloured pencils.

Моќен софтвер за управување со печатењето
во Cloud

Контрола на пристап

Управувајте со пристапот на корисниците до функциите

Безбедни информации

Зголемете ја безбедноста на документите што ги печатите со Cloud

Флексибилно најавување

Проверувајте идентитет на корисниците со PIN или картички за бесконтактно најавување

Следење на трошоците

Прецизна евиденција на трошоците за печатење, копирање, скенирање и праќање факс

Извештаи за користење

Создавајте извештаи за трошоците по уред и корисник

Печатете во движење

Безбедно и директно печатење од мобилни уреди

Искористете ја моќта на Cloud за да управувате со опкружувањето во кое печатите

Дали ви треба локално решение?

Спојте ги сите уреди и работни процеси за печатење и скенирање во интегрирана платформа со локален сервер.

Дознајте повеќе

Награди

Слични решенија

Поврзан софтвер

Подобрете го управувањето со печатењето документи со воведување на автоматизирани работни процеси или управувани услуги

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ