Canon imagePROGRAF PRO-2100

Висококвалитетно печатење со напредна обработка на слика.

Canon imagePROGRAF PRO-2100

12 бои

Мастило со пигмент во

2400 dpi

Максимална резолуција на печатење од

170 mm

Максимален дијаметар на медиуми со ролна од

JPG PDF

Директно печатење на

Иновативната технологија за мастила нуди динамична репродукција на бои

Мастилата со пигмент LUCIA PRO од Canon овозможуваат исклучително живописни бои и длабоки црни тонови за печатење на прекрасна графика и фина уметност. Податоците се заштитени со подобрена безбедност за корисникот и уредот, додека автоматското ракување со медиуми ја зголемува продуктивноста за печатење.

Преземете го листот со податоци

Печатење со лозинка

Поставете кориснички дозволи за печатење и индивидуални лозинки за да го ограничите пристапот и да ја зголемите безбедноста.

Автоматизирани процеси

Паметното управување со медиуми автоматски го открива типот на медиумите и ги проценува преостанатите медиуми.

Софтверски решенија

Professional Print овозможува софтверска проверка на печатењето, функции за распоредување и печатење шаблони на екранот.

imagePROGRAF PRO-2100

Спецификации за производот

Мастило LUCIA PRO

Иновативната технологија за мастила со пигмент на Canon

Безбедност на уредот

Шифрирање на тврд диск и безбедно печатење со лозинки

Работа со медиуми

Автоматско снабдување и откривање на типови медиуми

Софтвер за печатење

Professional Print and Layout нуди прегледување и уредување пред печатењето

Подобрен дизајн

Новиот панел за ракување јасно ги прикажува деталите за печатење

Висока продуктивност

Брзо печатење на медиуми за фотографии

Погледнете ги сите спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-2100

Разгледајте ја целата палета на imagePROGRAF PRO

Забрзајте го производственото печатење со печатачот за големи формати imagePROGRAF PRO-2100.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ