alt text goes here

CANON IMAGERUNNER ADVANCE 3-ТА ГЕНЕРАЦИЈА

Палета на интуитивно дизајнирани повеќефункционални печатачи што го подобруваат корисничкото доживување, ја зголемуваат ефикасноста на работните процеси и нудат максимална безбедност според вашите деловни потреби.

Поедноставете ги работните процеси низ целиот животен циклус на документите

Заштедете време и ресурси во сите оддели на организацијата.

Врвна безбедност

Напредните функции за безбедност, вклучувајќи го и софтверот McAfee Embedded Control, помагаат во спречување на кибернетичките закани и ги заштитуваат вашите важни деловни информации

Интуитивен дизајн

Големиот, прилагодлив и флексибилен екран на допир заштедува време и го подобрува корисничкото доживување преку меморирање на често користените поставки.

Поврзување со Cloud

Наградуваните uniFLOW Online и uniFLOW Online Express ги заштитуваат вашите информации со безбедни работни процеси за документи и контрола на управувањето со печатењето.

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Преземете брошура

Download brochure

Заштитете го и подобрете го деловното работење со повеќефункционалните уреди iR ADVANCE од Canon.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Целата палета

Врвна безбедност

Заштитете ја доверливоста, интегритетот и достапноста на вашите вмрежени системи со уреди што ќе бидат конфигурирани според вашите специфични предуслови за безбедност.

protecting your office

uniFLOW Online Express

Преземете ја контролата врз управувањето и трошоците за печатење преку оптимизирање на вашите уреди од Canon со безбедно решение основано врз Cloud. Софтверот uniFLOW Online Express, што е достапен кај најновите канцелариски уреди од Canon, ќе ја подобри продуктивноста и ќе ја врати вашата инвестиција. Надградете ги вашите уреди преку регистрација на интернет.

Погледнете ја брошурата

Регистрирајте се за uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Не сте сигурни какви уреди ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ