ABC- Hero1

Mailing Andalucia има доверба во Canon за помош при зголемувањето на ефикасноста на производството

DWF-logo.jpg

Како лидер во директниот маркетинг во Шпанија, Mailing Andalucia има над 1.000 клиенти од различни индустрии. Нејзиниот успех беше постигнат со задоволување на барањата на потрошувачите за голем број на висококвалитетни црно-бели трансакциски документи и документи со различни податоци. За да ја задоволи растечката побарувачка, на Mailing Andalucia ѝ беше потребно решение што нуди производствен капацитет и флексибилност без правење компромис со квалитетот на печатењето, како и партнер кој ќе го поддржи постојаниот развој на нејзиното деловно работење.

Резултати

Побрза продуктивност

Побрза продуктивност

Подобар квалитет и разновидни крајни производи

Подобар квалитет и разновидни крајни производи

Квалитетна поддршка по продажбата

Квалитетна поддршка по продажбата

andalucia

Крајна цел

Да се пронајде партнер кој може да поддржи зголемување на капацитетот, ефикасноста, флексибилноста и сигурноста на услугите за печатење различни податоци

Предизвици

Да одговориме на барањата на потрошувачите за поголем обем на различни апликации со оддалечување од претходната инфраструктура на работните процеси

Пристап

• Mailing Andalucia досега беше потрошувач на Océ и природно се спои со Canon по аквизицијата

• Canon ја импресионираше Mailing Andalucia со супериорната техничка услуга што ја придружува инсталацијата, како и со обемната поддршка по продажбата што е од голема помош при деловниот развој

• Canon им демонстрираше на потрошувачите како идните опции за надградба можат да им помогнат да го развијат своето деловно работење