imagePROGRAF TM-200 MFP L24ei

Интегриран повеќефункционален печатач од 24” што нуди едноставно користење и квалитет

Побарајте информации

Побарајте информации

imagePROGRAF TM-200 MFP L24ei

Тивок и компактен уред со тивки перформанси за печатење и скенирање

Уникатните мастила со пигмент Lucia TD во 5 бои кај TM-200 MFP L24ei, произведен од Global Scanning, создава кристално јасни линии и текст и живописни бои. Работејќи во комбинација со технологијата SingleSensor, скенирањето се забрзува без намалување на квалитетот.

Преземете го листот со податоци

Печатете и скенирајте

Паралелната обработка овозможува истовремено печатење и скенирање, а со тоа се зголемува ефикасноста во канцеларијата.

Интегриран уред

На уредот му е потребен помал простор за инсталација, благодарение на интегрираниот дизајн со целосна функционалност од предната страна.

Печатете тивко

Шумот при печатење е помал за 60% поради употреба на придушени вентилатори, намалување на вибрациите и подобрување на сечењето.

Квалитет на скенирање

Технологија Single Sensor овозможува висококвалитетно скенирање на слики, со поголема брзина и минимални сенки.

Живописни бои

Исклучителен квалитет на печатење за CAD-документи и постери со 5-те мастила во боја со пигмент Lucia TD.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Спецификации за производот

Изглед

Интегриран повеќефункционален печатач

Продуктивност

Истовремено печатење и скенирање

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 5 бои Lucia TD

Технологија за печатење

Термички инк-џет

Технологија за скенирање

ScanApp Lei

Брзина на печатење

24 секунди за A1-лист

Компактно куќиште

982 x 887 mm

Оперативен панел

LCD-екран на допир во боја од 3 инчи

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Што содржи кутијата

Скенер L24ei

Држачи за монтирање на печатачот, завртки за прицврстување и алатка од 3mm

2 ногалки за користење на работна маса

2 насочувачи за хартија

1 водич за враќање документи

Цел за калибрација

CD за софтверот ScanApp Lei (содржи PDF-документација: упатство за користење на скенерот L24ei на различни јазици и водич за брз почеток)

Водич за брз почеток за скенерот L24ei

Кабел за етернет (2 метри)

Напојување со енергија

Регионално - кабел(кабли) за напојување (2 метра)

Галерија

Поврзани производи

Дознајте повеќе за imagePROGRAF TM-200 MFP L24ei