imagePROGRAF TM-200

Добивајте неверојатни отпечатени материјали со овој напреден печатач за големи формати

Побарајте информации

imagePROGRAF TM-200

Make It – ново виртуелно доживување од Canon

Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

Регистрирајте се веднаш

Прецизност во комбинација со напредни перформанси и продуктивност

Вградените технологии на imagePROGRAF TM-200 овозможуваат извонредно остри линии и живописни бои за брзо и лесно печатење големи формати. Со приближно 60% намален звук и лесна инсталација, тој е совршен за помали канцеларии со ограничен слободен простор.

Преземете ја брошурата (PDF)

Остри и живописни резултати

Дури и печатењето врз обична хартија е висококвалитетно благодарение на системот со 5 мастила во боја со пигмент Lucia TD.

Брзо печатење

Зголемете го капацитетот за печатење со оптимизираната глава за печатење од 1,07 инчи со 6 канали.

Мали димензии

Компактниот и рамен дизајн со целосна функционалност од предната страна овозможува максимално искористување на слободниот деловен простор.

Тивко функционирање

Совршен за помали канцеларии - намалените вибрации и поедноставните процеси го намалуваат шумот за 60%.

Моќен софтвер

Добијте помош за печатењето од Direct Print & Share, PosterArtist Lite, Free Layout Plus и други софтвери.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Спецификации за производот

Брзина на печатење

24 секунди за A1-лист

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 5 бои Lucia TD

Оперативен панел

LCD-екран на допир во боја од 3,0 инчи

Технологија за печатење

Термички инк-џет

Макс. резолуција на печатење

2400×1200 dpi

Компактно куќиште

982 x 887 x 1060 mm

Капацитет за мастило

300 ml и 130 ml

Дебелина на медиуми

0,07 - 0,8 mm

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Што содржи кутијата

Печатач

1 x глава за печатење

Додаток за хартија со јадро од 3 инчи

Кабел за напојување

Кабел за напојување за Обединетото Кралство (240 V, 3P)

1 комплет резервоари за мастило за почеток

Водич за поставување

Леток за безбедност/стандарди за животната средина

CD-ROM со софтвер за корисници (Win)

CD-ROM со софтверот PosterArtist Lite

Лист со податоци за биоцидни супстанци за ЕУ

Лист со податоци за Евроазиската економска унија

Лист со важни податоци

Галерија

Поврзани производи

Сакате да дознаете повеќе за imagePROGRAF TM-200?