MAKE IT '22

Ни беше задоволство да ги поканиме нашите клиенти и колеги од регионот EMEA да ни се придружат на нашиот прв настан во живо годинава. Се споделија нови перспективи, се остварија нови контакти и може да се каже дека настанот беше мошне успешен.

Го пропуштивте настанот во живо? Збирка на најважни моменти, вклучувајќи презентации, демонстрации и сесии за деловни иновации, сега е достапна за преглед на нашиот практичен веб-сајт за B2B-настани.

 • НАСТАН

  Make It ‘22

  Нашиот прв настан во живо со физичко присуство од 2019 година. Со инспиративните презентации и наменските истражувања за деловен развој, споделивме нови перспективи за производственото печатење и се фокусиравме на начините на кои може да создадете уште повредни понуди за вашите клиенти во новиот свет.

 • НАСТАН

  Make It 2021

  Дигитално доживување и фестивал - и најважниот онлајн настан за индустријата за печатење. Создадовме интересна комбинација од демонстрации на производи во живо, професионално менторство од целиот свет и инспиративни теми во време кога компаниите се справуваа со „новото нормално“.

маж гледа во паметен телефон

Свет на професионално искуство за вашата компанија за печатење

Пристапете до инспиративни содржини и корисни деловни увиди од меѓународни експерти. Тука сме да ви помогнеме да закрепнете и да постигнете развој.

Практични совети од вашето опкружување

Настанот Make It ‘22 нуди спој од инспиративни презентации со демонстрации на технологии во живо и наменски истражувања и сесии за деловен развој за да ви помогне да замислите и реализирате нови нивоа на успех.

група луѓе на состанок

Сакате да најдете инспирација и да дознаете начини за развој на вашата компанија?

Погледнете ги новите технологии на Canon. Регистрирајте се и најавете се на нашата платформа за хибридни настани за да добиете директен пристап до голем број корисни увиди и видеосодржини што опфаќаат сè, од идејно лидерство за деловен развој и иднината на индустријата за печатење до возбудливи презентации на теми и демонстрации на технологии на Canon во регионот EMEA.

 • Работете и развивајте се

  Преминување од режим на преживување во уживање на сегашните и идните можности.

 • Работете со конкретна цел

  Нашиот најнов извештај за увид ја истакнува важноста да им се објасни повратот на инвестицијата во дигиталното печатење на потенцијалните и постојните клиенти, со јасни, комерцијални услови поврзани со деловните цели.

 • Работете беспрекорно

  Интелигентна и надградлива автоматизација што ви овозможува максимално да ги искористите сегашните и идните инвестиции во технологијата за претпечатење, печатење и завршна обработка, како и да ја разбудите целосната креативност и продуктивност на вашиот тим.

imagePRESS V1000

Разгледајте ја најновата машина за печатење imagePRESS: професионална дигитална машина за печатење во боја за опкружувања за печатење со среден обем, опремена со моќна функционалност и иновативна технологија.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
imagePRESS V1000 Basic

Слични производи и решенија

 • Arizona 135 GT
  Зачекорете во светот на нови можности за печатење со нашата палета Arizona: индустриско и специјализирано печатење за апликации надвор од пазарот на графика за изложби.
 • двајца професионалци кои работат заедно

  Софтвер за автоматизирање на процесите со документи

  Разгледајте ги нашите решенија дизајнирани да го подобрат начинот на кој остварувате и управувате со комуникациите со клиентите и документите со податоци што се важни за деловното работење во повеќе излезни канали.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Печатачи за големи формати imagePROGRAF од Canon

  Разгледајте ја нашата палета на печатачи за големи формати imagePROGRAF што постојано се зголемува и што нуди врвен квалитет и продуктивност со практични функции соодветни за секое работно опкружување.
 • varioPRINT 140
  Разгледајте ја нашата палета на машини за производствено печатење со тонер за црно-бели апликации, од моќниот TITAN до решенија од средна и основна класа што ќе одговараат на вашите потреби.
 • ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Сакате да разговарате со претставник на Canon?