Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TM-300 MFP Z36

Повеќефункционален печатач за големи формати од 36 инчи со подобрени контроли за скенирање и ефикасно ракување со документи.

Подобрена обработка на слика за прецизно печатење и скенирање

Благодарение на напредниот софтвер за скенирање и контрола со подобрено ракување со документи, imagePROGRAF TM-300 MFP Z36 истовремено печати и скенира за оптимална ефикасност. Висок квалитет и голема брзина благодарение на технологијата Colortrac SingleSensor и мастилото Lucia TD.

Брзо печатење

Зголемете ја вашата продуктивност со печатење максимум 144 стр./час (A1) со помош на главата за печатење од 1,07 инчи со 6 канали.

Подобрен работен процес

Најновиот софтвер за скенирање SmartWorks го олеснува користењето со интуитивно ракување и централизирано управување со уредот.

Прецизно скенирање и печатење

Технологијата Colortrac SmartSensor и мастилото LUCIA TD нудат висококвалитетно скенирање и печатење.

Преземете содржина

Дознајте повеќе за imagePROGRAF TM-300 MFP Z36 од Canon и како тој може да ја зголеми вашата деловна продуктивност.

Спецификации

 • Продуктивност

  Повеќефункционален печатач за големи формати од 36 инчи

 • Брзина на скенирање

  Брзина на скенирање од 13 слики/мин. (8 бита еднобојно)

 • Брзина на печатење

  Брзина на печатење од 144 стр./час (A1)

 • Технологија за печатење

  Термичката инк-џет технологија за печатење

 • Тип на мастило и технологија

  Систем на мастила со пигмент Lucia TD во 5 бои

 • Интерфејс

  15,6-инчен системски контролор

 • Компактно куќиште

  Компактно куќиште од 1616 x 887 mm

Notification Imagee

Слични производи и решенија

Откријте ја серијата imagePROGRAF TM MFP

Подобрете го вашето ракување со документи со imagePROGRAF TM-300 MFP Z36 од Canon.