СОФТВЕР

PosterArtist

Создавањето неверојатни постери, реклами и летоци со прекрасни бои никогаш не било полесно.

Главни придобивки

 • Онлајн пристап од секоја локација и во секое време

 • Автоматизирано создавање постери со функцијата за автоматски дизајн

 • Неонски бои за впечатлив дизајн

 • Метален ефект за врвен изглед

Илјадници лесно достапни дизајни

Без оглед што сакате да создадете, PosterArtist може да ви ја подобри замислата и да ви испорача неверојатни резултати. Овој интуитивен и креативен софтвер основан врз интернет нуди автоматски генерирани предлози за дизајн, пристап до милиони општи фотографии и моќно прикажување на бои - сето ова е бесплатно.

Продажни рекламни материјали

Создавајте и печатете привлечни постери за да ја зголемите продажбата и да ги рекламирате новите производи или, пак, за сезонско декорирање на излозите, со големини што совршено ќе одговараат каде и да ги ставите во продавницата.

Retail signage
Supermarket POS

Промотивни материјали за супермаркети

Рекламирајте ги дневните специјални понуди и зделки на продажните места преку брзо и лесно печатење на привлечни рекламни материјали, вклучувајќи и материјали со неонски бои, за сите места каде што е потребно да се зголеми продажбата.

Гостопримство

Привлечете гладни муштерии во вашиот ресторан користејќи интересни менија со вкусни специјалитети, создавајте привлечни постери или дизајнирајте двострани летоци за масите, независно дали е брза храна или отмен ресторан.

Hospitality enticing eye-catching posters.
Public event adverts and welcome boards.

Јавни настани

Од реклами за настани и табли за добредојде па сè до знаци со насоки и реклами за изложби, доловете го интересот и на децата и на возрасните со беспрекорни рекламни материјали што ќе го подобрат доживувањето на вашиот настан.

Преземете брошура за PosterArtist

Користете PosterArtist

Создавајте постери со прекрасен изглед со овие ексклузивни функции на PosterArtist.

 • Интуитивни опции за уредување
 • Стотици однапред дизајнирани шаблони
 • Брз пристап до милиони општи фотографии
 • Ексклузивна функција за автоматски дизајн што автоматски генерира предлози за дизајн
 • Печатете со живописни неонски бои
 • Нанесувајте златна и сребрена метална текстура врз текст, различни облици, слики и заднини
 • Двострано печатење врз сечена хартија
 • Печатење различни податоци
 • Автоматска корекција на бои за фотографирање
 • Компатибилност со Windows и Mac
 • Сигурносна проверка на идентитет со Canon ID-сметка

START POSTERARTIST

Спецификации

Верзија на оперативен систем

Windows:Windows 8.1(64 бита), Windows 10 (64 бита), Windows 11
macOS:10.15.x, 11.x, 12.x

Јазици

Англиски, француски, италијански, германски, шпански, руски, португалски

Препорачан пребарувач

*Препорачливо е да се користи најновата верзија.

Windows
Chrome、Edge(chromium)

MacOS
Chrome、Safari
*Ако користите MacOS 12, софтверот Safari не е достапен.

Дознајте повеќе за сите печатачи компатибилни со PosterArtist.

Преземете ја листата на печатачи [pdf, 129 kb]

Поврзани производи

Материјализирајте ги вашите онлајн дизајни со неверојатен квалитет, печатејќи постери и летоци дизајнирани во PosterArtist преку извонреден печатач од Canon.

 • КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОДИ

  Серија imagePROGRAF

  Прецизно печатење во боја од врвна класа со висококвалитетни печатачи за големи формати што нудат напредна обработка на слика.

 • КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОДИ

  Серија MAXIFY

  Печатење во боја со професионален квалитет и врвна продуктивност со компактни и економични сè-во-едно печатачи со разни опции за поврзување.

 • КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОДИ

  Серија PIXMA

  Брзи и енергетски ефикасни инк-џет печатачи со уникатни технологии за отпечатени материјали со долготраен квалитет и извонредни детали.

 • КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОДИ

  Серија imagePRESS

  Зголемете ги вашите можности за печатење со уреди што ќе ги задоволат вашите секојдневни деловни потреби и потреби за креативно печатење.

 • КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОДИ

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX

  Паметни и безбедни повеќефункционални уреди со интегриран софтвер врз основа на Cloud што ќе ви помогне во вашата деловна трансформација.

 • КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОДИ

  Серија imageRUNNER

  Ефикасно и сигурно печатење и скенирање со повеќефункционални уреди создадени за долготрајно и безбедно користење.

 • КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОДИ

  Серија i-SENSYS / i-SENSYS X

  Компактни ласерски печатачи за во домот или во канцеларијата, оптимизирани за брзо и ефикасно печатење и скенирање без компромиси во квалитетот.

 • Сакате да дознаете повеќе за овој производ?