imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во А3-формат со висока продуктивност, практични функции за управување и напредна безбедност за документи

Побарајте информации

Сигурни и интуитивни перформанси за сите работни опкружувања

Поедноставно и практично користење за корисниците и администраторите.

Безбедност на документите

Заштитете ја доверливоста на вашите деловни информации со напредни функции за безбедност.

Поврзување со мобилни уреди

Печатете слики и текстуални документи во време и место што вам ви одговара, без намалување на безбедноста на податоците.

Компактен дизајн

Инсталирајте ги уредите во мали канцеларии благодарение на нивниот дизајн за заштеда на простор и вградување на компонентите.

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Контрола преку Cloud

Поедноставете ги процесите и подобрете ја ефикасноста на работниот тек со uniFLOW Online Express преку Cloud.

Зголемете ја продуктивноста

Напредните процеси за печатење и скенирање, како што е автоматското откривање на големина, ја подобруваат ефикасноста на работните процеси.

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Главни спецификации

Заштита на документи

Заштитете ги чувствителните информации со функцијата за шифрирање на HDD

Продуктивно скенирање

Скенирањето во едно поминување овозможува скенирање на 160 слики во минута

uniFLOW Online Express

Сè-во-едно услуга од Canon за управување со печатењето преку интернет

Пристап од мобилни уреди

Печатете каде и да сте преку апликацијата за мобилни уреди од Canon

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Серија imageRUNNER ADVANCE 4500 III

Ја надополнуваат сигурноста што ја нуди Canon со безбедност и практично користење.

Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност кај серијата imageRUNNER ADVANCE 4500 III.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за сите модели од серијата imageRUNNER ADVANCE 4500 III.

Преземете го листот со технички податоци

Technical & Configuration Datasheet

Погледнете како печатачите од серијата imageRUNNER ADVANCE 4500 ќе ви помогнат да ја зголемите безбедноста при деловното работење.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја целосната палета

A new standard of office security

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Подобрете ја работата во канцеларијата со соодветен
повеќефункционален печатач со високи перформанси

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data