КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧИ

Повеќефункционални црно-бели печатачи

Напредни повеќефункционални црно-бели уреди за вашите потреби за документи

Побарајте информации

Дали барате нешто специфично? Подобрете го вашето пребарување
Филтрирај по

canon-camera

Висококвалитетно печатење со голема брзина, благодарение на ефикасните повеќефункционални ласерски печатачи за црно-бело печатење со напредно поврзување со Cloud.

Дознајте повеќе

PIXMA GM4040

PIXMA GM4040

Работете побрзо и намалете ги трошоците по страница со максимален обем до 18.000 страници, ADF за 35 листови и голем капацитет за обична хартија од 350 листови.

Canon PIXMA GM4050 printer

PIXMA GM4050

Работете побрзо и намалете ги трошоците по страница со максимален обем до 18.000 страници, ADF за 35 листови и голем капацитет за обична хартија од 350 листови.

Поврзани производи

All-in-one colour printer

Сè-во-едно печатачи во боја

Печатење со живописни бои и функции за копирање, скенирање и испраќање факс

Single function black & white printer

Црно-бели печатачи со една функција

Идеални за секојдневно печатење на документи само во црно-бел формат

Document scanner

Скенери за документи

Скенирајте и складирајте документи на брз, ефикасен и сигурен начин

Work professional helping select an office printer

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧ

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за конфигурирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби

Контактирајте нè за да разговараме за вашите потреби за сè-во-едно канцелариски црно-бел печатач

Обратете се кај нас