imageRUNNER ADVANCE C8500 II series

Серија imageRUNNER ADVANCE 8500 II од Canon

Брзи и сигурни, оваа серија на високоефикасни печатачи со еднобојно печатење ќе ги рационализира работните процеси и одлично ќе се вклопи во деловните или средините со помал обем на печатење.

Побарајте информации

Врвна деловна ефикасност

Ефикасно црно-бело печатење за деловни средини или средини со помал обем на печатење. Моќни перформанси за внатрешно печатење. Со голема брзина и флексибилно снабдување за печатење со прилагодена големина. Лесни за користење, со екран ист како кај паметните телефони. Ова е сигурна и моќна серија на печатачи која ќе ги рационализира работните процеси и одлично ќе се вклопи во деловните или средините со помал обем на печатење.

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

imageRUNNER ADVANCE 8585 PRO II* од Canon

Црно-бело печатење со голема брзина од 85 стр./мин., флексибилно ракување со медиуми, продуктивна внатрешна завршна обработка и можности за ефикасно работење, вклучувајќи и управување што се основа на cloud.

Спецификации

Trusted security

85 стр./мин.

Брзо црно-бело печатење од 85 страници во минута

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

6,350 sheets

7.700 листови

Максимален капацитет за медиуми

High quality

Висок квалитет

Внатрешно издавање документи и завршна обработка

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Flexibility 8500 series

Флексибилност

Флексибилност за медиуми до 330,2 mm x 487,7 mm

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C5535 II

imageRUNNER ADVANCE 8595 PRO II* од Canon

Црно-бело печатење со голема брзина од 95 стр./мин., флексибилно ракување со медиуми, продуктивна внатрешна завршна обработка и можности за ефикасно работење, вклучувајќи и управување што се основа на cloud.

Спецификации

40 ppm

95 стр./мин.

Брзо и продуктивно црно-бело печатење од 95 страници во минута

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

6,350 sheets

7.700 листови

Максимален капацитет за медиуми

High quality

Висок квалитет

Внатрешно издавање документи и завршна обработка

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Flexibility 8500 series

Флексибилност

Флексибилност за медиуми до 330,2 mm x 487,7 mm

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C5535i II

imageRUNNER ADVANCE 8505 PRO II* од Canon

Црно-бело печатење со голема брзина од 105 стр./мин., флексибилно ракување со медиуми, продуктивна внатрешна завршна обработка и можности за ефикасно работење, вклучувајќи и управување што се основа на cloud.

Спецификации

7 ink channels

105 стр./мин.

Брзо и продуктивно црно-бело печатење од 105 страници во минута

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

6,350 sheets

7.700 листови

Максимален капацитет за медиуми

High quality

Висок квалитет

Внатрешно издавање документи и завршна обработка

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Flexibility 8500 series

Флексибилност

Флексибилност за медиуми до 330,2 mm x 487,7 mm

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

Погледнете ги сите спецификации

8505 PRO

Награди

*II означува дека овој модел е надграден со нов системски софтвер и содржи дополнителни безбедносни функции.