imageRUNNER ADVANCE C5500 II series

Серија imageRUNNER ADVANCE C5500 II од Canon

Повеќефункционални печатачи за A3 формат со високи перформанси, напредна безбедност и управување со Cloud - за динамични канцелариски опкружувања.

Побарајте информации

Моќни и безбедни

Овие наградувани печатачи со високи перформанси се клучен дел на канцеларијата и нудат брзо и квалитетно печатење во боја. Овој моќен канцелариски печатач нуди ефикасни работни процеси со документи, напредна безбедност и интуитивен дизајн со што ќе ги задоволи потребите на најдинамичните канцеларии.

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

imageRUNNER ADVANCE C5535 II* од Canon

Уживајте во брзини на печатење од 35 стр./мин. и заштитете ги документите со напредни опции за безбедност. Управувањето со еден и со група уреди го следи печатењето за да ви овозможи максимална ефикасност во канцеларијата.

Спецификации

7 ink channels

35 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

6,350 sheets

6.350 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C5535 II

imageRUNNER ADVANCE C5535i II* од Canon

Уживајте во брзини на печатење од 35 стр./мин. Овој уред се одликува со Wi-fi, паметно печатење за флексибилно работење на мобилни уреди и паметно снимање документи за интегрирани дигитални работни процеси.

Спецификации

7 ink channels

35 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

6,350 sheets

6.350 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Smart documents

Паметни документи

Снимање и ракување со дигитални документи

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C5535i II

imageRUNNER ADVANCE C5540i II* од Canon

Поголеми брзини на печатење од 40 стр./мин. Овој уред се одликува со Wi-fi, паметно печатење за флексибилно работење на мобилни уреди и паметно снимање документи за интегрирани дигитални работни процеси.

Спецификации

40 ppm

40 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

6,350 sheets

6.350 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Smart documents

Паметни документи

Снимање и ракување со дигитални документи

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C5540i II

imageRUNNER ADVANCE C5550i II* од Canon

Уште поголеми брзини на печатење од 50 стр./мин. Заштитете ги документите со напредни опции за безбедност. Управувањето со еден и со група уреди го следи печатењето за да ви овозможи максимална ефикасност во канцеларијата.

Спецификации

Trusted security

50 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

6,350 sheets

6.350 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

Погледнете ги сите спецификации

Canon imageRUNNER ADVANCE C5550i II*

imageRUNNER ADVANCE C5560i II* од Canon

Најголеми брзини на печатење од 60 стр./мин. Заштитете ги документите со напредни опции за безбедност. Управувањето со еден и со група уреди го следи печатењето за да ви овозможи максимална ефикасност во канцеларијата.

Спецификации

60 ppm

60 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

6,350 sheets

6.350 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

Погледнете ги сите спецификации

Canon imageRUNNER ADVANCE C5560i II*

Group of people around boardroom table

Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за избирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби

Награди

*II означува дека овој модел е надграден со нов системски софтвер и содржи дополнителни безбедносни функции.