Canon imageRUNNER C1335iFC

imageRUNNER C1335iFC

Овој повеќефункционален A4 уред во боја е дизајниран за деловно работење со мали трошоци и продуктивна и висококвалитетна комуникација во боја која им е потребна на малите работни групи.

Придобивки

  • Печатење, копирање, скенирање во боја, испраќање и функција на факс
  • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 35 стр./мин.
  • Поддршка за печатење и скенирање преку мобилен уред
  • LCD екран на допир во боја од 8,9 cm со можност за прелистување
  • Капацитет до 1.200 листови
  • Снимање, контрола на трошоци и интеграција
  • Лесно управување со уредот и тимот
  • Потрошни материјали кои се едноставни за користење
  • Мала потрошувачка на енергија

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon imageRUNNER C1335iFC

Продуктивно печатење и снимање


imageRUNNER C1335iFC е високопродуктивен повеќефункционален A4 уред во боја, кој овозможува брзо и ефикасно печатење во боја до 35 страници во минута. Технологијата за обработка на слики V² во боја (живописно и динамично) од Canon ви овозможува да ги направите вашите документи импресивни и впечатливи во однос на останатите. Новиот кориснички интерфејс преку екран на допир во боја од 8,9 cm со можност за прелистување нуди практично и едноставно ракување. Флексибилните можности за печатење и скенирање од мобилни уреди како Apple AirPrint™, печатење преку Mopria, како и апликации за печатење и скенирање од мобилни уреди кои ја зголемуваат ефикасноста на работниците во движење. Исто така, корисниците можат лесно да скенираат и испраќаат документи директно кон различни дестинации, вклучувајќи е-пошта и споделени папки.

Безбедност и контрола на трошоците


Погрижете се вашите информации да останат доверливи со функции како безбедно печатење, отклучување со PIN и изборна заштита на PDF документи со лозинка. Контролирањето на трошоците за печатење никогаш не било поедноставно со вградената поддршка за софтверот uniFLOW кој нуди поголема транспарентност и управување, овозможувајќи ви да следите и плаќате одредени задачи за печатење на индивидуалци, оддели, локации и проекти, како и да создавате кориснички извештаи.

Беспрекорно интегрирање и управување


Овој уред е соодветен за мали работни групи во организации од секаков вид и е опремен со најновиот контролер imageRUNNER. Тој беспрекорно се интегрира во ИТ опкружувањата и поддржува стандарди како PCL и Genuine Adobe PS.
imageRUNNER C1335iFC го олеснува управувањето и администрацијата на вашиот тим со автоматско мерење, управување со потрошни материјали и дијагностика. Далечинските ажурирања на фирмверот може да се направат преку уредот со што дополнително се намалува времетраењето на прекинот на работата.

Грижа за екологијата


Овој уред со ENERGY STAR® сертификат нуди водечки вредности на TEC* и троши само 1W или помалку во режим на мирување.
imageRUNNER C1335iFC е дизајниран да биде енергетски поефикасен, да ја намали потрошувачката на енергија при користењето и да го намали влијание врз животната средина.

*Типична потрошувачка на енергија. Методологијата е дефинирана според ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon imageRUNNER C1335iFC, неговите функции и можности.