CanoScan photo and document scanners

Скенери со рамно лежиште за фотографии и документи во A4 формат CanoScan

Запознајте се со канцелариските скенери со рамно лежиште и високи перформанси од Canon. Олеснете го управувањето со сликите и документите со помош на CanoScan.

Скенери за филмови

CanoScan 9000F Mark II поддржува скенирање на негативни и позитивни филмови. Сега може да скенирате филмски ленти од 35mm, филмови во формат 120 и монтажни слајдови од 35mm.

Истражете ја палетата

film-scanners

Скенери за документи со ADF

Складирајте и скенирајте документи на брз и ефикасен начин со нашите наменски и самостојни скенери за документи imageFORMULA.

Истражете ја палетата

Document scanners with ADF

Дали ви треба помош за да го изберете најдобриот скенер?

Пронајдете го совршениот скенер од обемната палета на скенери за фотографии со рамно лежиште, преносливи скенери за документи со ADF и скенери за големи формати од Canon.

ПРОНАЈДЕТЕ И СПОРЕДЕТЕ СКЕНЕРИ

FIND AND COMPARE SCANNERS

Поддршка и архивирани скенери

Сета техничка поддршка и ресурси што ви се потребни за вашиот скенер со рамно лежиште CanoScan.