Hero Image

CanoScan LiDE 400 од Canon

Овој брз скенер со модерен и стилски дизајн создава професионални копии од сите документи, фотографии или книги со висока резолуција

Галерија

Врвен скенер со извонредна брзина, квалитет и стил

Врвен скенер со рамно лежиште, зголемена брзина и висока резолуција што значително заштедува простор, енергија и време. Модерниот дизајн, компактниот држач во исправена положба и напојувањето преку USB-приклучок од тип C се идеални за домашна или канцелариска употреба.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Icon 01

4.800 x 4.800 dpi

Icon 02

Автоматско скенирање

Icon 03

Auto Document Fix и Auto Photo Fix*

Icon 04

EZ-копчиња

Icon 01

Скенирајте во Cloud

Icon 02

Напојување преку USB-приклучок од тип C

Icon 01

Скенирање во исправена положба

Icon 02

Z-Lid

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
* Само Windows

What's In The Box

Што содржи кутијата

Скенер со рамно лежиште за A4-формати - CanoScan LiDE 400

USB кабел

Упатства и други документи

Вертикален држач

Поврзани производи