Hero Image

CanoScan LiDE 300 од Canon

Овој лесен, компактен и достапен скенер е совршен за оние кои сакаат практично печатење со допир на едно копче.

Купете веднаш

Галерија

Компактен, елегантен и достапен скенер за во домот или канцеларијата

Овој лесен скенер со рамно лежиште за А4-формати има елегантен, компактен и стилски дизајн и опремен е со 4 EZ-копчиња за ракување што овозможуваат едноставно користење и скенирање без напор. Совршен за скенирање со висока резолуција во домот или во канцеларијата.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Icon 01

2400 x 2400 dpi

Icon 02

Автоматско скенирање

Icon 03

Auto Document Fix и Auto Photo Fix*

Icon 04

4 EZ-копчиња за ракување

Icon 01

Скенирајте во Cloud

Icon 02

Напојување преку USB

Icon 01

Z-Lid

Icon 02

Брзина на скенирање од 10 секунди

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
* Само Windows

What's In The Box

Што содржи кутијата

Скенер со рамно лежиште за A4-формати - CanoScan LiDE 300

USB кабел

Упатства и други документи

Поврзани производи