i-SENSYS X C1127i Series

Серија i-SENSYS X C1127i од Canon

Подобрете ги работните процеси со документи со овие сè-во-едно уреди со моќни перформанси

Побарајте информации

Висококвалитетни, компактни и повеќефункционални печатачи за A4-формати во боја со опција за поврзување со Cloud

Интуитивни уреди за непречена интеграција во канцеларијата

Оптимизирана продуктивност

Забрзајте ги вашите секојдневни задачи и зголемете ја продуктивноста со приспособување на контролниот панел на уредот.

Повеќе опции за поврзување

Подобрете ја ефикасноста на работните процеси со едноставен далечински пристап преку мобилни уреди или Cloud.

Централизирана контрола

Беспрекорна интеграција со вашите постоечки решенија за контрола на управувањето со корисници и далечинско одржување.

Story1

Безбедност на документите

Овозможете безбедност и доверливост на документите со функциите за проверка на идентитет на уредите и безбедно печатење.

Флексибилно работење

Компактниот дизајн не зафаќа многу простор на работната маса за да ги минимизира пречките во организирањето на работниот простор во канцеларијата.

Story2

Серија i-SENSYS X C1127i


Преземете содржина

Лист со технички податоци и конфигурации

Дознајте ги сите технички податоци и спецификации за серијата i-SENSYS X C1127i од Canon

Преземете го листот со технички податоци

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Technical & Configuration Datasheet

Дознајте како вашата канцеларија може да ги искористи придобивките од серијата i-SENSYS X C1127i од Canon

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја целосната палетаРешенија за хибриден канцелариски работен простор

Прилагодена и управувана услуга за печатење и документи што овозможува заеднички работни процеси помеѓу централната и домашните канцеларии, за да можат корисниците безбедно да пристапат до функциите за печатење, скенирање и Cloud независно од нивната локација. Дознајте како Canon може да ви помогне во исполнувањето на вашите специфични предуслови за работа со решенијата за хибридни канцеларии.

ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

Canon i-SENSYS X 1643P