Canon imageRUNNER C3025

Canon imageRUNNER C3025

Сè-во-едно уред во боја за A3 формати што е совршен за сите канцеларии, лесно се користи и е идеален за намалување на административните трошоци поврзани со печатењето.

Побарајте информации

Висококвалитетен Сè-во-едно уред во боја за A3 формати наменет за динамични канцеларии

Сигурен повеќефункционален уред во боја за A3 формати што им нуди огромна вредност на канцелариите преку голема продуктивност и квалитетно печатење - целосен екосистем за работни процеси со документи.

Погледни целосни спецификации

Лист со податоци (PDF)

iR3025

Погледнете ги сите функции

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

Спецификации

Печатење, копирање, скенирање во боја, испраќање и изборна функција за факс

Брзо печатење на A3 формати во боја и црно-бело со брзина од 25 стр./мин.

Поддршка за практично печатење и скенирање преку мобилен уред

LCD екран на допир во боја од 12,7 cm (5”) што е практичен за користење

Голем капацитет од 2.300 листови

3-во-1 завршна обработка: захефтување, захефтување на барање и еко захефтување

Лесно скенирање и копирање со валјак

Одржување преку функции за далечинско управување

Погледнете ги сите спецификации

iR3025

Поврзани производи

Awards