iR-ADV_C3500

Серија imageRUNNER ADVANCE C3500 II од Canon

Моќни повеќефункционални уреди во боја за A3 формат со Cloud Management што се совршени за динамични канцеларии на кои им е потребно поврзување, брзина, сигурност и квалитетно печатење.

Побарајте информации

Оптимизатор на управувањето со документи

Брзината, карактеристиките, флексибилното поврзување и Cloud Management се стандардни кај оваа палета на повеќефункционални уреди во боја за A3 формат, па затоа се совршени за канцелариите со најголеми потреби. Уживајте во сеопфатните способности за управување со документи и разновидната завршна обработка на документите.

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

imageRUNNER ADVANCE C3520i II* од Canon

Моќен повеќефункционален A3 печатач во боја со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Идеален за динамични канцеларии кои бараат оптимизатор на работните процеси.

Спецификации

Speed

20 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A3

touchscreen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

Function

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

Connectivity

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

Finishing

Завршни обработки

Захефтување, правење дупки и друго

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV_C3520i

imageRUNNER ADVANCE C3525i II* од Canon

Моќен повеќефункционален A3 печатач во боја со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Идеален за динамични канцеларии кои бараат оптимизатор на работните процеси.

Спецификации

Speed

25 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A3

touchscreen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

Function

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

Connectivity

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

Finishing

Завршни обработки

Захефтување, правење дупки и друго

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV_C3525i

imageRUNNER ADVANCE C3530i II* од Canon

Моќен повеќефункционален A3 печатач во боја со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Идеален за динамични канцеларии кои бараат оптимизатор на работните процеси.

Спецификации

Speed

30 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A3

touchscreen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

Function

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

Connectivity

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

Finishing

Завршни обработки

Захефтување, правење дупки и друго

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV_C3530

Group of people around boardroom table

Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за избирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби

Награди

*II означува дека овој модел е надграден со нов системски софтвер и содржи дополнителни безбедносни функции.