Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

КОМЕРЦИЈАЛНИ РЕШЕНИЈА

Решенија за фотографии, видео и софтвер што ќе ги подобрат вашите производи

Создавајте економични и висококвалитетни содржини за рекламирање на вашиот производ и промовирање на вашиот бренд.

Решенија за фотографии, видео и софтвер што ќе ги подобрат вашите производи

Make your brands shine with Canon cameras and software

Canon is not just a world leader in photo and video products, but an innovator in software too. When these technologies are combined, they have the power to bring your product closer to your customer.

 • CANON SOFTWARE

  CANON SOFTWARE

  Software with real intelligence

  Canon has developed software that seamlessly integrates into your existing applications and workflow, allowing you to create and capture images that can be used right across your product portfolio.

 • R5_mountlens

  CANON CAMERAS

  Proven quality, professional results

  Canon photo and video cameras are highly capable tools designed to capture colour, detail and texture with unrivalled quality, giving your products real appeal and bringing them to life for your customers.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

INNOVATIVE SOFTWARE

Develop your power to deliver

Canon’s Software Development Kit (SDK) offers a suite of functions that you can access alongside connected cameras. By linking a camera to a PC or Smartphone your developers can control the picture taking process.

Canon Camera

Camera control

Operate the camera remotely with speed and precision maintaining full control of exposure and focus.

Canon Camera

Managing content and production

Download images, check and change camera settings and shoot remotely from Mac, PC or Smartphone.

СТУДИЈА ЗА АНАЛИЗА

Користење на R-системот за фотографии за е-трговија со Argos Sainsbury’s

Погледнете како Argos користи фотостудио опремено со опрема од Canon за да создаде брз и ефикасен работен процес за повеќе фотосесии во исто време.
Canon Camera

Need to know more?

If you would like to understand Canon’s e-commerce solutions offering in more detail, please follow the talk to Canon link, complete the information and a member of our dedicated B2B Segment team for Professional Imaging Products will be in touch with you shortly.

Related products

Discover more about Canon professional photo and video products that offer you complete control plus unrivalled quality.

 • Canon Camera

  MACRO PRIME

  Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

  Take a closer look at your subject...
 • Stay one step ahead with Canon

  Canon commerce photo and videography solutions offer fast, cost-effective production of high-quality content to reach your consumers in a timely, efficient and consistent manner - maximising productivity, profitability and market share.

  • two people holding tablet

   UNDERSTANDING YOUR NEEDS

   Consult

   Because every business is different, we take time to listen, understand and work out the best ways of maximising your unique workflow needs.

  • DSR

   DEVELOPING YOUR SYSTEM

   Define

   Now that we know the nature of your business and your brand requirements, we offer a documented development kit which specifies the functionality of the software for developers on how to make it work with their application.

  • A Canon EOS R6 camera on a desk next to a man typing on a laptop.

   BUILDING FOR YOUR BRAND

   Design

   With the key elements in place, we tailor a package that truly suits your needs, choosing for you a camera and lens package that meets all your requirements.

  Брзина

  Нашите фотоапарати и видеокамери се дизајнирани да создаваат неверојатни резултати, со резолуција до 45 мегапиксели за фотографии, брзина до 20 слики во секунда и извонредни 8K-видеозаписи со врвни детали. Палетата на фотоапарати од Canon нуди одлични резултати од моментот кога ќе го притиснете копчето за да можете брзо да започнете рекламна кампања со повеќеканална стратегија, а притоа да уживате во ефикасна дистрибуција со минимална обработка по снимањето.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

  Квалитет на слика

  Компанијата Canon произведува сопствени сензори за обработка на слика и е лидер во снимањето слики и видеозаписи со висока резолуција, овозможувајќи неверојатна прецизност на бои и острина што се препознатливи за нејзините легендарни објективи. Сликите со одличен квалитет ќе ви помогнат да ја победите конкуренцијата и да им овозможите подобро искуство на корисниците. Перформансите за автоматско фокусирање и баланс на белата боја нудат неверојатно прецизни резултати и ќе ги истакнат сите детали и текстури на вашите производи, а тоа ќе ви помогне да го намалите периодот на вашата повратна стапка
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_49

  Доследност

  Поставете, обликувајте, снимете. Повторете го процесот. Со технологијата од Canon со сигурност ќе добиете неверојатни резултати при секое користење, што ќе овозможи вашите производи да изгледаат доследно и реално. Ефектите и дообработката се минимални, а креативната контрола ви е лесно достапна.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

  Продуктивност

  Нашите фотоапарати работат брзо и ефикасно, со неверојатно брзи процесори и извонредно брз автоматски фокус, за да можете да фотографирате многубројни производи без прекин. Крајниот резултат, се разбира, е побрзо рекламирање на повеќе производи од вашиот бренд.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_65

  Workflow Management

  Our software solutions and cameras are made to integrate into your workflow and are fully customisable and adaptable to keep pace with your business as it grows and evolves. From file to online, with an Adobe RGB colour profile, means you can review your images quickly while shooting, saving time in post-production and enabling your images to be live to the world.

  Need to know more?

  If you would like to understand Canon’s e-commerce solutions offering in more detail, please follow the talk to Canon link, complete the information and a member of our dedicated B2B Segment team for Professional Imaging Products will be in touch with you shortly.

  A commerce system for you

  No matter what business you’re in, Canon has a commerce solution for you. Our experts will tailor a package that meets every one of your requirements. Just take a look at the areas we have worked in already

  • RETAIL

   Products and accessories

   Maximise your workflow and enjoy fast, accurate photography and video of your products for web and catalogue.

  • 672149325

   FASHION

   Clothes and apparel

   Capture every detail with accurate colour and bring your brands to life and into the minds of your customers.

  • STUDIO

   Portraits and more

   With super-consistent exposure and lighting, simply ask your customers to sit, pose and press the button.

  • MUSEUM

   Archiving with efficiency

   When your inventory demands ultimate detail and accuracy, be confident that Canon cameras, lenses and software can produce the perfect system for your visual catalogue.

  Related articles