Eos R System

Систем EOS R од Canon

Зграпчете ја иднината

Систем создаден за иднината, денес.

Како резултат на тридецениските континуирани иновации во EOS, системот EOS R се базира на пионерскиот приклучок за објективи што нуди поголеми креативни можности и уште подинамични начини на доловување на секој момент. Тој ги редефинира границите на фотографирањето и на снимањето.

EOS R the front

Интегрирање и проширување

Системот EOS R е изработен за да ги надополни и прошири вашите креативни можности. Нудејќи ви интуитивен начин на снимање, тој може да се вклопи во вашиот постоечки систем EOS со леснотија и да ве одведе на нови места како фотограф или снимател благодарение на феноменалниот објектив RF, како и компатибилноста со опсезите EF и EF-S.

Посебна палета на објективи

Збогатете го и проширете го вашиот свет

Фотоапаратите со заменливи објективи од палетата на Canon се дизајнирани да им овозможат на фотографите и на снимателите најдобри резултати. Сега, благодарение на системот EOS R, палетата на Canon е сеопфатна и отворена за сите.

EOS R за целосна слика без огледало

Системот EOS R го следи примерот на постоечкиот EOS DSLR со слично ракување и ергономија, но е помал и полесен. Тој отвара нови светови во фотографирањето и снимањето со пионерските технологии.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS DSLR

DSLR фотоапаратите нудат оптички визир преку призма и систем со рефлективно огледало за да можете да го гледате објектот со своето око преку објективот. Ова претставува начин на сериозно фотографирање и снимање со стандардно ракување и најширока палета на објективи за избор.

Дознајте повеќе

EOS DSLR

EOS M фотоапарат без огледало

Кога просторот ви е ограничен и кога не ја сакате поголемата големина и тежина на системот DSLR, палетата на EOS M фотоапарати без огледало на Canon нуди флексибилност и практичност со висок квалитет на сликата кај видеоснимките и сликите.

Дознајте повеќе

EOS M Mirrorless

Пронајдете го вистинскиот систем за вас

Легендарниот систем EOS преку 30 години на фотографите и на снимателите им овозможува најсовремена технологија. Со нашата палета на фотоапарати и објективи, патот до поголема креативност никогаш не бил полесен.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Реализирајте ја вашата креативна визија

Системот EOS R ги наследува сите придобивки од системот EOS како и од својата палета објективи, нуди целосна компатибилност со постоечките EF и EF-S оптики со адаптерите, како и со палетата на Speedlite блицеви и дополнителна опрема.

Дознајте повеќе

Realise your creative vision

Слични производи

Во рацете на професионалцитеДознајте како професионалните фотографи и сниматели внесоа повисоки нивоа на квалитет и детали во нивните приказни со системот EOS R.

Погледнете ги сите написи