EOS R Lenses & Accessories

Објективи и дополнителна опрема за EOS R од Canon

Препорачани објективи и дополнителна опрема за EOS R од Canon

Поврзете го вашиот фотоапарат со систем EOS R од Canon со поширок свет на креативност

Системот EOS R од Canon им отвора нови можности за снимање на фотографите и снимателите. Иновативните објективи RF нудат неверојатно брзо фокусирање и оптика со извонреден квалитет, а компатибилноста со легендарната палета на објективи EF е овозможена преку адаптери што го поврзуваат системот EOS R од Canon со корисниците на EOS и нивните објективи EF и EF-S.

Објективи RF

Разгледајте ја палетата на објективи за EOS R од Canon и откријте ги нивните уникатни можности.

Адаптери и дополнителна опрема за EOS R од Canon

Поврзете го вашиот EOS R од Canon со поширокиот свет на објективите EF и EF-S

EF објективи

Откријте го неверојатниот свет на EF објективите кои може да се користат со EOS R адаптерите.

Speedlite блицoви

Осветлете ги вашите објекти креативно, од макро до студио и повеќе од тоа, со палетата на Canon за Speedlite блицови.

Додатоци за напојување

Фотографирајте подолго со вашиот EOS R со разните додатоци за напојување.

Друга дополнителна опрема

Може да ве интересира и