Canon Desktop Scanners

Мрежни скенери

Треба само да се поврзете во мрежа - не е потребен компјутер или софтвер.

 

imageFORMULA ScanFront 400

Мрежен скенер за на работна маса кој нуди брзо, едноставно и сигурно скенирање на различни видови документи со различни големини. Неговиот голем екран на допир ви овозможува едноставно да ги зачувувате фајловите кон мрежни локации, е-пошта, FTP, USB, печатач или факс.

imageFORMULA ScanFront 400

imageFORMULA ScanFront 400

Самостоен мрежен скенер кој се одликува со неверојатна брзина, голема моќ и практичност.

imageFORMULA ScanFront 400