imageFORMULA DR-G2140

Брз скенер за A3-формати што може да скенира 290 слики во минута. Со опција за поврзување во мрежа и ADF за 500 листови

Побарајте информации

imageFORMULA DR-G2140

Извонредно брз модел што нуди повисоко ниво на производствено скенирање

Овој A3-скенер е создаден за врвни перформанси во опкружувања со големи потреби и е оптимизиран за корисници на кои им е потребна продуктивност со извонредно голема брзина, врвен квалитет на слика и сигурни перформанси за снабдување

Download Datasheet

Продуктивност

Извонредно ефикасен скенер што скенира до 290 слики во минута

Сигурност

Цврсти и издржливи валјаци за транспорт и снабдување со хартија што овозможуваат до 70.000 скенирања дневно

Квалитет на слика

Напредните алатки за обработка на слика нудат доследно јасни и остри слики со висок квалитет

Productivity-Image quality-Reliability

Спецификации за производот

Извонредно брз скенер

До 290 слики во минута

Висока ефикасност

70.000 скенирања дневно

Издржливост

Цврст дизајн

Мрежно поврзување

поврзете го директно во мрежа преку жична LAN-врска.

Врвен квалитет на слика

Подобра обработка на слика со Active Thresholding

Capture on Touch

Моќна алатка за лесно ракување

Сигурно и разновидно снабдување

Може да скенирате мешани документи заедно, а страниците сигурно ќе се внесуваат во скенерот

Лесно поврзување и интегрирање

Драјверите ISIS/TWAIN/WIA и KOFAX VRS овозможуваат интеграција во различни апликации за скенирање.

Енергетска ефикасност

Трошете малку енергија додека скенирате

Погледнете ги сите спецификации

line-beauty

Слични производи

Сакате да дознаете повеќе за производствениот скенер DR-G2140 од Canon?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ