imageFORMULA DR-G2110

Брз скенер за A3-формати што може да скенира 240 слики во минута. Со опција за поврзување во мрежа и ADF за 500 листови

Побарајте информации

 imageFORMULA DR-G2110

Брз и издржлив производствен скенер за A3-формати

Овој A3-скенер е издржлив, едноставен за користење, функционира тивко и е оптимизиран за корисници на кои им е потребна продуктивност со извонредно голема брзина, врвен квалитет на слика и сигурни перформанси за снабдување

Download Datasheet

Продуктивност

Извонредно ефикасен скенер со брзина до 240 слики во минута

Квалитет на слика

Напредните алатки за обработка на слика нудат доследно јасни и остри слики со висок квалитет

Сигурност

Цврсти и издржливи валјаци за транспорт и снабдување со хартија што овозможуваат до 50.000 скенирања дневно

Productivity-Image quality-Reliable

Спецификации за производот

Извонредно брз скенер

До 240 слики во минута

Висока ефикасност

50.000 скенирања дневно

Издржливост

Цврст дизајн

Мрежно поврзување

поврзете го директно во мрежа преку жична LAN-врска.

Capture on Touch

Моќна алатка за лесно ракување

Лесно поврзување и интегрирање

Драјверите ISIS/TWAIN/WIA и KOFAX VRS овозможуваат интеграција во различни апликации за скенирање.

Сигурно и разновидно снабдување

Може да скенирате мешани документи заедно, а страниците сигурно ќе се внесуваат во скенерот

Енергетска ефикасност

Трошете малку енергија додека скенирате

Врвен квалитет на слика

Подобра обработка на слика со Active Thresholding

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Слични производи

Сакате да дознаете повеќе за производствениот скенер DR-G2110 од Canon?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ