ScanFront 400

Моќен мрежен скенер со голема брзина, идеален за споделено или децентрализирано скенирање.

Побарајте информации

SF400_hero
Stella_video

Извонредно брз скенер што размислува како вас

ScanFront 400 е моќен и самостоен мрежен скенер за на работна маса кој нуди брзо, лесно и сигурно скенирање на документи со различни големини и видови директно кон вашиот деловен работен процес со само неколку кликнувања - не е потребен компјутер или софтвер.

ScanFront400
No PC required

Не е потребен компјутер

Осветлениот TFT екран на допир од 10,1” (25,7 cm) со брз одзив нуди едноставен интерфејс за сите операции за скенирање со копчиња за доделување задачи за често користените поставки и дестинации.

Touchscreen

Екран на допир

TFT екран на допир во боја од 25,7 cm (10,1”)

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Standalone

Самостојно функционирање

Интелигентно скенирање преку мрежа

Duplex

Двострано

Двострано скенирање

Scan-to-folder

Мрежа

Скенирање кон папка

Scan-to-FTP

FTP

Скенирање на FTP адреса

Scan-to-email

Е-mail

Скенирајте кон е-пошта

Scan-to-USB

USB

Скенирање на USB мемориски уред

Scan-to-Printer

Печатач

Скенирање кон мрежен печатач

Fax

Факс

Скенирање кон факс

Погледнете ги сите спецификации

ScanFront_400

ScanFront Administration Tool

Софтверот ScanFront Administration Tool ви овозможува да управувате со повеќе ScanFront скенери во исто време. Можете да го проверувате тековниот статус на ScanFront скенерите во мрежата, да ги конфигурирате поставките, да управувате со корисници, да правите резервни копии и да ги обновувате податоците за конфигурирање.

ScanFront-Network-Tool

Компатибилност со uniFLOW

Искористете ги предностите што ги нуди поддршката на uniFLOW за мрежните скенери за документи ScanFront од Canon за да ги подобрите работните процеси за скенирање и добијте поголеми придобивки од вашите уреди од Canon. ScanFront се одликува со компактен дизајн и извонредно сигурен механизам за снабдување со документи и може да се постави таму каде што е најмногу потребен за снимање документи во голем број различни формати на поефикасен начин.

Откријте како се скенира со uniFLOW

uniFLOW

Комплет за софтверски програмери

За мрежниот скенер ScanFront 400 се достапни два вида на SDK што овозможуваат прилагодување и интеграција на решенија од 3-ти страни.

За повеќе информации, регистрирајте се во програмата за развој на софтвер на Canon за да добиете пристап до технички информации и ресурси за поддршка.

Image
whats-in-the-box

Што содржи кутијата

imageFORMULA ScanFront 400 од Canon

Фах за снабдување

Водич за поставување

AC адаптер

Кабел за напојување

Диск за поставување

Дополнителна опрема