imageFORMULA CR-150N

Скенирајте со брзина до 150 чекови во минута со овој компактен уред што нуди поврзување преку LAN, вграден уред за втиснување и отвор за скенирање картички.

Побарајте информации

CR-150N

Скенирање чекови пред корисникот

Скенер за ваучери и чекови што е совршен за опкружувања за продажба и банки. Тој има мали димензии, одличен е за тесни простории, може да скенира 150 чекови во минута - 12.000 дневно - и да скенира картички за идентификација и банкарски картички во боја.

Погледни целосни спецификации

CR-150 FSL

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Скенирање со голема брзина од 150 чекови во минута

icon

Механизам за снабдување големи документи

icon

Скенирање картички за идентификација и банкарски картички

icon

Максимален број на скенирања во денот

icon

Двострано скенирање

icon

Ултразвучно откривање на двојно повлекување документи

icon

Печатење со потпишување за време на скенирањето преку вграден уред за втиснување

icon

Повеќе USB приклучоци за уште поголема флексибилност

Погледнете ги сите спецификации

CR-150
CR 150N WITB

Што содржи кутијата

Скенер за чекови CR-150

USB кабел

AC адаптер

Кабел за напојување

Заштита за картички

Диск за поставување

Водич за поставување

Дополнителна опрема