Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS FAX-L3000, неговите функции и можности.

Copy

Копирање

Super G3 FAX

Супер G3 ФАКС

USB connection

USB поврзување

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Зошто да изберете оригинални картриџи за ласерски печатачи од Canon

Откријте повеќе