Жена зема отпечатен материјал од печатач Canon MAXIFY во канцеларија, во заднината има уште двајца луѓе.

ПЕЧАТАЧИ ЗА МАЛИ БИЗНИСИ

Изградете успешно работно место со палетата на инк-џет и ласерски печатачи од Canon што се идеални за мали и средни бизниси, како и домашни бизниси.

КОРИСТЕЊЕ НА ДЕЛОВНОТО ОПКРУЖУВАЊЕ. ПОДДРЖУВАЊЕ НА ВАШИТЕ АМБИЦИИ.

Го барате најдобриот печатач за вашите деловни потреби? Исполнете ги вашите цели за продуктивност со инк-џет и ласерски печатачи што совршено се вклопуваат во секое работно опкружување - вклучувајќи ги и домашните канцеларии.

Печатачи за домашни канцеларии

Работењето од дома не мора да значи дека треба да го жртвувате квалитетот на печатењето или продуктивноста. Најдете функционален и компактен печатач што беспрекорно се вклопува во вашиот живот.

 • Печатачи за во домот

  PIXMA iX6850

  Извонредно компактен печатач за A3+ формати со високи перформанси, 5 одделни мастила, Wi-Fi и етернет.
 • Canon PIXMA TR150 Printer

  Печатач за домашни канцеларии

  PIXMA TR150

  Ставете го во вашата торба и добијте подвижна канцеларија. Печатачот нуди извонредни опции за поврзување и квалитет, па затоа е идеален за деловно работење во движење.
 • Canon PIXMA TR150 with battery Printer

  Печатач за домашни канцеларии

  PIXMA TR150 со батерија

  Ставете го во вашата торба и добијте извонреден квалитет и опции за поврзување без кабли - идеално за непрекината работа
 • PIXMA TR4650 Series

  Инк-џет печатачи

  Серија PIXMA TR4650

  Печатењето, копирањето, скенирањето и испраќањето факсови со компактниот, повеќенаменски уред којшто е едноставен за користење е исклучително лесно за оние што работат од дома .
 • Canon PIXMA TS705 Printer

  Печатачи за во домот

  PIXMA TS705a

  Искористете ги придобивките од врвните опции за поврзување и големиот капацитет за хартија сместени во компактен и достапен пакет.
 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX3040

  Малиот 3-во-1 деловен печатач што овозможува огромна заштеда
 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Малиот 4-во-1 деловен печатач што овозможува огромна заштеда
 • Серија MAXIFY MB2150

  Овој повеќефункционален инк-џет печатач во боја нуди врвни опции за поврзување во мрежа и поврзување со мобилни уреди.
 • Серија MAXIFY MB2750

  Добијте максимална продуктивност со можноста за поврзување со мобилни уреди и интеграцијата со Cloud.
 • Печатачи за мали канцеларии

  Серија MAXIFY MB5150

  Издржлив повеќефункционален инк-џет печатач во боја со поддршка за поврзување со мобилни уреди и со Cloud.
 • Печатачи за мали канцеларии

  Серија MAXIFY MB5450

  Ефикасно печатење без намалување на квалитетот, функциите или сигурноста.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија i-SENSYS MF260 II

  Висококвалитетно, неверојатно брзо и ефикасно печатење, скенирање, копирање и праќање факс со серија што е оптимизирана за домашни канцеларии.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија i-SENSYS MF270

  Повеќефункционални ласерски печатачи со голема брзина и висок квалитет, наменети за зголемување на продуктивноста во малите канцеларии и во домот.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  i-SENSYS MF3010

  Брз, компактен и практичен - врвен и енергетски ефикасен ласерски печатач.
 • Печатачи за мали бизниси

  Нашите печатачи за мали бизниси максимално го искористуваат ограничениот канцелариски простор и ја зголемуваат продуктивноста. Пронајдете сигурен и ефикасен печатач што ќе го подобри вашето деловно работење.

 • Canon PIXMA TR150 Printer

  Печатач за домашни канцеларии

  PIXMA TR150

  Ставете го во вашата торба и добијте подвижна канцеларија. Печатачот нуди извонредни опции за поврзување и квалитет, па затоа е идеален за деловно работење во движење.
 • Canon PIXMA TR150 with battery Printer

  Печатач за домашни канцеларии

  PIXMA TR150 со батерија

  Ставете го во вашата торба и добијте извонреден квалитет и опции за поврзување без кабли - идеално за непрекината работа
 • MAXIFY GX7050

  Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат ќе добивате документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 90% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи.
 • MAXIFY GX6050

  Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат ќе добивате документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 90% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи.
 • Серија MAXIFY MB2150

  Овој повеќефункционален инк-џет печатач во боја нуди врвни опции за поврзување во мрежа и поврзување со мобилни уреди.
 • Серија MAXIFY MB2750

  Добијте максимална продуктивност со можноста за поврзување со мобилни уреди и интеграцијата со Cloud.
 • Печатачи за мали канцеларии

  Серија MAXIFY MB5150

  Издржлив повеќефункционален инк-џет печатач во боја со поддршка за поврзување со мобилни уреди и со Cloud.
 • Печатачи за мали канцеларии

  Серија MAXIFY MB5450

  Ефикасно печатење без намалување на квалитетот, функциите или сигурноста.
 • Повеќефункционални печатачи во боја

  Серија i-SENSYS MF650

  Безбедни и сигурни повеќефункционални печатачи за A4-формати во боја со многубројни опции за поврзување со Cloud и мобилни уреди.
 • Повеќефункционални печатачи во боја

  Серија i-SENSYS MF750

  Работете побрзо со брзините на печатење и скенирање до 33 стр./мин. и 100 слики/мин. (A4) што ги нудат повеќефункционалните печатачи во боја i-SENSYS MF750 од Canon.
 • Повеќефункционални печатачи во боја

  i-SENSYS MF832Cdw

  Печатете, копирајте, скенирајте и праќајте факс со голема брзина како никогаш досега, благодарение на сè-во-едно ласерскиот печатач во боја што е оптимизиран за непречено работење, независно дали сте на терен или во канцеларијата.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија i-SENSYS MF450

  Брзи и ефикасни повеќефункционални црно-бели ласерски печатачи што се одликуваат со вградени опции за поврзување со Cloud, како и моќна безбедност за документите и уредот.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија i-SENSYS MF550

  Висококвалитетно печатење со голема брзина, благодарение на ефикасните повеќефункционални ласерски печатачи за црно-бело печатење со напредно поврзување со Cloud.
 • Печатачи во боја со една функција

  Серија i-SENSYS LBP630

  Висококвалитетно печатење со компактни ласерски печатачи со една функција, опции за поврзување со мобилни уреди и зголемена сигурност.
 • Печатачи во боја со една функција

  i-SENSYS LBP673Cdw

  Ласерски печатачи во боја со една функција, голема продуктивност и опции за поврзување со Cloud што се идеални за мали канцеларии.
 • Печатачи во боја со една функција

  i-SENSYS LBP722Cdw

  Практично печатење со една функција и опции за поврзување за мали до средни компании.
 • Печатачи во боја со една функција

  i-SENSYS LBP852Cx

  Брз печатач за A3-формати во боја со многубројни функции, голем капацитет за хартија и гаранција за висококвалитетни резултати при печатење врз различни формати на медиуми.
 • Печатачи за вашиот бизнис што расте

  Нашите ласерски печатачи се идеални за бизнисите во развој, нудејќи печатење со голема брзина без загуба на квалитет - пронајдете го вашиот нов печатач подолу.

 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX3040

  Малиот 3-во-1 деловен печатач што овозможува огромна заштеда
 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Малиот 4-во-1 деловен печатач што овозможува огромна заштеда
 • MAXIFY GX7050

  Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат ќе добивате документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 90% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи.
 • MAXIFY GX6050

  Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Со овие печатачи за големи количини MegaTank со резервоари за мастило што се дополнуваат ќе добивате документи со деловен квалитет секојдневно со просечна заштеда од 90% на вкупните трошоци за користење во споредба со 10-те најдобри ласерски и инк-џет печатачи.
 • Повеќефункционални печатачи во боја

  Серија i-SENSYS MF650

  Безбедни и сигурни повеќефункционални печатачи за A4-формати во боја со многубројни опции за поврзување со Cloud и мобилни уреди.
 • Повеќефункционални печатачи во боја

  Серија i-SENSYS MF750

  Работете побрзо со брзините на печатење и скенирање до 33 стр./мин. и 100 слики/мин. (A4) што ги нудат повеќефункционалните печатачи во боја i-SENSYS MF750 од Canon.
 • Повеќефункционални печатачи во боја

  i-SENSYS MF832Cdw

  Печатете, копирајте, скенирајте и праќајте факс со голема брзина како никогаш досега, благодарение на сè-во-едно ласерскиот печатач во боја што е оптимизиран за непречено работење, независно дали сте на терен или во канцеларијата.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија i-SENSYS MF260 II

  Висококвалитетно, неверојатно брзо и ефикасно печатење, скенирање, копирање и праќање факс со серија што е оптимизирана за домашни канцеларии.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија i-SENSYS MF270

  Повеќефункционални ласерски печатачи со голема брзина и висок квалитет, наменети за зголемување на продуктивноста во малите канцеларии и во домот.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  i-SENSYS MF3010

  Брз, компактен и практичен - врвен и енергетски ефикасен ласерски печатач.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија i-SENSYS MF450

  Брзи и ефикасни повеќефункционални црно-бели ласерски печатачи што се одликуваат со вградени опции за поврзување со Cloud, како и моќна безбедност за документите и уредот.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија i-SENSYS MF550

  Висококвалитетно печатење со голема брзина, благодарение на ефикасните повеќефункционални ласерски печатачи за црно-бело печатење со напредно поврзување со Cloud.
 • Печатачи во боја со една функција

  Серија i-SENSYS LBP630

  Висококвалитетно печатење со компактни ласерски печатачи со една функција, опции за поврзување со мобилни уреди и зголемена сигурност.
 • Печатачи во боја со една функција

  i-SENSYS LBP673Cdw

  Ласерски печатачи во боја со една функција, голема продуктивност и опции за поврзување со Cloud што се идеални за мали канцеларии.
 • Печатачи во боја со една функција

  i-SENSYS LBP722Cdw

  Практично печатење со една функција и опции за поврзување за мали до средни компании.
 • Печатачи во боја со една функција

  i-SENSYS LBP852Cx

  Брз печатач за A3-формати во боја со многубројни функции, голем капацитет за хартија и гаранција за висококвалитетни резултати при печатење врз различни формати на медиуми.
 • Добијте инспирација

  Сакате да дознаете повеќе за тоа како печатачите од Canon може да го трансформираат вашиот мал бизнис или домашна канцеларија? Започнете со овие детални водичи и објаснувачи.

 • ПЕЧАТЕЊЕ

  Печатачи MegaTank за деловно работење

  Како квалитетот и ниските работни трошоци на печатачите MegaTank може да го подобрат деловното работење.

 • СОВЕТИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

  Како до безбедно печатење

  8 начини за користење на функциите за безбедност на печатачите од Canon за да гарантирате безбедно печатење.

 • ПЕЧАТЕЊЕ

  Canon PosterArtist

  Брзо, лесно и бесплатно создавајте професионални дизајни на постери.

 • ПЕЧАТЕЊЕ

  Инк-џет или ласер: што ви одговара повеќе?

  Откријте ги разликите помеѓу инк-џет и ласерските печатачи од Canon и дознајте кој од нив ќе одговара најмногу за вашите потреби.

 • ПЕЧАТЕЊЕ

  Како се користи безжичен печатач

  Паметни начини на кои може да извлечете максимум од вашиот безжичен печатач.

 • СОВЕТИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

  Најдобриот печатач за домашни канцеларии

  Работењето од дома е беспрекорно со печатачите Canon PIXMA и MAXIFY.

 • СОВЕТИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

  Печатете во движење со PIXMA TR150

  Дознајте како пренослив печатач може да го подобри мобилното деловно работење.

 • СОВЕТИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

  Често поставувани прашања за печатачи, мастила и хартија

  Експертот Suhaib Hussain од Canon одговара на често поставуваните прашања околу технологијата на печатачите, мастилата и хартијата.

 • Печатач MAXIFY на канцелариско биро опколен со купчиња отпечатени материјали.

  КАЛКУЛАТОР

  Калкулатор за вкупни трошоци за користење (TCO)

  Дали сакате да дознаете колкави се трошоците за користење на печатач Canon MAXIFY GX во текот на неговиот работен век и да ги споредите вкупните трошоци за користење на различните модели во палетата? Искористете ја нашата бесплатна онлајн алатка за да ги дознаете вкупните трошоци и да дознаете колку може да заштедите.

  СТУДИИ ЗА АНАЛИЗА

  Студии за анализа

  Дознајте како компанијата Canon поддржува организации од сите големини.

  Човек седи, зборува и се смее покрај печатач Canon PIXMA на маса.

  Поддршка за вашиот печатач од Canon

  Преземајте драјвери, фирмвер и упатства и добијте пристап до онлајн техничка поддршка, ресурси и решавање проблеми за вашиот печатач од Canon.