РЕШЕНИЈА

Решенија за соработка во работниот простор

Интегрирајте ги хартиените и дигиталните работни процеси и забрзајте ја дигиталната трансформација со помош на решенијата за автоматизација на процесите, напредно снимање и поврзување со Cloud.
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИИ
Workspace Collaboration Solutions

ПРЕГЛЕД

Решенија за соработка во работниот простор од Canon

Сеопфатен, надградлив и флексибилен пакет решенија што овозможува оптимизација на содржините и управување со документите заради поедноставување на вашите деловни процеси.
work professionals gathered around a table

Работете од секоја локација

Решенијата за соработка во работниот простор од Canon им овозможуваат на вашите вработени да останат поврзани со деловните документи и работните процеси преку сеопфатен екосистем за дигитална трансформација што ги интегрира решенијата, услугите и уредите основани врз Cloud

Canon Camera

Решенија за автоматизирање на процесите

Поедноставете ги и управувајте со вашите деловни работни процеси

Погледнете решенија

Canon Camera

Напредни решенија за снимање

Автоматски извлекувајте податоци од вашите документи и поедноставете го индексирањето

Погледнете решенија

Canon Camera

Решенија за поврзување со Cloud

Лесно печатете од и скенирајте кон Cloud, директно од вашиот уред

Погледнете решенија

ПРИДОБИВКИ

Овозможете соработка низ целата ваша организација

Моделите за хибридно работење сè повеќе се користат, па затоа помогнете им на вашите тимови да работат заедно, независно каде се наоѓаат, користејќи сеопфатен и надградлив екосистем на уреди, решенија и услуги поврзани со Cloud што нуди неограничено поврзување за хибридно работење
An image of work colleagues talking to each other in an office

РЕШЕНИЈА

Решенија за автоматизирање на процесите

Решенија за сеопфатно управување со содржини и автоматизација на процеси кои ги оптимизираат работните процеси

РЕШЕНИЈА

Напредни решенија за снимање

Решенија за снимање документи со однапред интегрирани функции за поврзување со деловни апликации на Cloud

жена што работи од дома
Canon Camera

РЕШЕНИЈА

Решенија за поврзување со Cloud

Однапред интегрирани функции за поврзување со Cloud што овозможуваат складирање во Cloud и печатење од Cloud

Придобивки од решенијата за соработка во работниот простор

Овозможете поефикасна соработка во вашата организација

 • ПРИДОБИВКИ

  Зголемете ја продуктивноста

  Подобрете ја ефикасноста преку интеграција на работните процеси со документи и дигиталните работни процеси, со лесен пристап до документите од секоја локација, за да овозможите полесна и побрза дигитална трансформација

 • ПРИДОБИВКИ

  Подобрете ја соработката и преносливоста

  Снимајте, споделувајте и управувајте со документи кога сте во движење, со пристап до содржини од онлајн платформите, независно каде се наоѓате

 • ПРИДОБИВКИ

  Подобрете го корисничкото доживување

  Праќајте повеќенаменски и приспособени комуникации за потрошувачи и подобрете ја контролата на процесите заради следење и намалување на грешките

 • ПРИДОБИВКИ

  Зголемете ја безбедноста на информациите

  Решенија што ќе ви помогнат во одржување на безбедноста на информациите и усогласување со целосниот работен циклус на документите

„CANON СОЗДАДЕ СЕОПФАТЕН ЕКОСИСТЕМ ЗА ДИГИТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЈА, ДИЗАЈНИРАН ДА ИМ ПОМОГНЕ НА КОРИСНИЦИТЕ ВО ДИГИТАЛНАТА ЕРА“

 • Снимајте информации

  • Повеќеканално снимање податоци
  • Снимање во Cloud
  • Класификација на документи
  • Автоматско индексирање
  • И многу повеќе

 • Обработувајте содржини

  • Безбедно складирање
  • Автоматизација на процесите
  • Е-потпис
  • Соработка и споделување датотеки
  • И многу повеќе

 • Комуницирајте

  • Повеќеканална испорака
  • Создавање документи
  • Приспособување
  • Групни комуникации
  • И многу повеќе

 • Управување со печатењето и уредите

  • Управување со печатењето
  • Управување со уредите
  • Печатење од мобилни телефони
  • Проверка на идентитет и безбедност
  • И многу повеќе

Поврзан софтвер

Разгледајте ги сите решенија и софтвери од портфолиото на Canon што можат да ја подобрат соработката во вашите работни простории

 • Софтвер за скенирање и снимање документи

  Намалете го внесувањето податоци што одзема многу време со нашите паметни решенија за снимање податоци

 • Софтвер за автоматизирање на процесите со документи

  Зголемете ја продуктивноста и управувајте со трошоците со нашите интегрирани решенија

 • Софтвер за управување со комуникациите со потрошувачите

  Подобрете ја интеракцијата со потрошувачите со беспрекорни комуникации во секој канал

 • Канцелариски софтвер

  Сите алатки што ви се потребни за врвни и сеопфатни решенија за канцелариски софтвер

Слични услуги

Дознајте како Canon може да ви помогне во вашиот процес на дигитална трансформација

 • Консултативни услуги

  Идентификувајте, имплементирајте и управувајте со нови можности за да ја поттикнете вашата иновативност и да ги подобрите можностите на вашата организација

 • Услуги за интеграција и имплементација на системи

  Овозможете беспрекорно спојување на решенијата со деловните процеси и одржувајте ги со имплементација на долг план, интеграција, миграција и поддршка за корисници

 • Услуги за поддршка и одржување

  Подобрете ги перформансите на вашето решение од Canon преку намалување на пречките и преку одржување на деловен континуитет со поддршката за софтвер

an image representing digital transformation

РЕШЕНИЈА

Услуги за дигитална трансформација

Напредувајте во дигиталната трансформација со спојување на нашите управувани услуги за печатење од деловна класа и решенијата за соработка во работниот простор во еден пакет

УСЛУГИ

Управувани услуги за печатење

Создадете оптимизирана, безбедна и одржлива инфраструктура за уредот со управуваните услуги и решенија за печатење на Canon коишто можете да ги користите на начинот којшто ви одговара: преку Cloud, на самата локација или во хибридни опкружувања.

an image of work professionals working together on a project

Истражете повеќе

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Дознајте како решенијата за соработка во работниот простор од Canon може да го подобрат вашето деловно работење