Canon i-SENSYS MF512x

i-SENSYS MF512x

Повеќефункционалниот црно-бел ласерски печатач MF512x за A4 формати е специјално направен за деловни работни групи на кои им се потребни опции за брзо печатење со професионален квалитет вградени во компактен уред со многубројни функции за флексибилно работење.

Придобивки

  • Висококвалитетно печатење со голема брзина од 40 стр./мин.
  • Екранот на допир во боја овозможува едноставно користење за корисници од сите нивоа на познавање
  • Поддржува безбедно печатење со PIN
  • Печатете од паметни телефони и таблет-уреди со поддршка за AirPrint, Mopria и апликацијата Canon PRINT Business
  • Автоматското двострано печатење го намалува отпадот и трошоците за потрошни материјали
  • Брзото печатење на првата страница го намалува времето на чекање и помага во максимизирање на продуктивноста на работните групи
  • Едноставно далечинско работење со документи преку Cloud
  • Опции за управување со уреди и со печатењето
  • Едноставно одржување со практичните сè-во-едно картриџи

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS MF512x

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS MF512x, неговите функции и можности.

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Colour Touch Panel

Панел на допир во боја

PCL Printing

PCL печатење

PostScript Printing

PostScript печатење

Scan to USB key

Скенирање кон USB уред

Scanning shortcut key

Копче за директен избор на скенирање

Scan to email & folder

Скенирање кон e-mail и фолдер

Secure print

Безбедно печатење

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan

Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.