Canon i-SENSYS MF729Cx

i-SENSYS MF729Cx

Деловните претпријатија можат да добијат многу предности со овој компактен повеќефункционален ласерски уред во боја за A4 формати. Иновативните функции како NFC за печатење со допир ќе ви помогнат да создадете ефикасно деловно работење.

Придобивки

  • Мали димензии, големи можности: сеопфатен повеќефункционален ласерски уред за A4 формати со NFC
  • Печатењето со брзина до 20 стр./мин., копирањето и испраќањето факс ќе ви помогнат да работите брзо и продуктивно
  • Механизмот за двострано снабдување со документи за 50 листови ги извршува тешките задачи без напор
  • Екранот на допир во боја нуди лесен пристап до сите функции за сите корисници
  • Доследна сигурност и квалитет благодарение на сè-во-едно картриџите кои се заменуваат лесно
  • Практичната поддршка за Cloud и мобилни уреди го олеснува работењето во движење
  • Технологијата за печатење со допир преку NFC ви овозможува да печатите од компатибилни таблет-уреди и паметни телефони
  • Функцијата за безбедно печатење ги заштитува чувствителните документи со PIN
  • Моќните опции за скенирање лесно ги претвораат големите документи во дигитални формати
  • Поддршка за мрежно работење и работни процеси, вклучувајќи и PCL5c/6, Adobe® PostScript® и uniFLOW

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS MF729Cx

Сеопфатен сè-во-едно уред


Ако сакате моќ како кај големите канцелариски повеќефункционални уреди, но сместени во компактен, стилски и сигурен уред, тогаш i-SENSYS MF729Cx ќе ви понуди сè што ви е потребно. Овој сè-во-едно ласерски уред во боја за A4 формати нуди печатење, скенирање, испраќање факс и копирање, како и голем број можности кои ќе ви помогнат да работите побрзо и поедноставно. Краткото време за загревање, двостраното печатење и скенирање со брзина од 20 стр./мин., како и механизмот за двострано снабдување со документи за 50 листови, ќе ви помогнат да ги извршувате најтешките задачи за печатење и скенирање со минимални напори.

Користење и одржување без напор


Сите вработени во канцеларијата ќе можат лесно да добијат одлични резултати од MF729Cx благодарение на екранот на допир во боја од 8,9 cm поставен на предната страна кој го олеснува пристапот до сеопфатните функции на уредот. Одржувањето доследен квалитет со MF729Cx е едноставно: сè-во-едно дизајнот на картриџите во боја од Canon овозможува замена на сите важни компоненти одеднаш, така што ќе подредувате и управувате со помалку елементи.

Дизајниран за работници во движење


Со MF729Cx го добивате истото едноставно доживување, без разлика дали сте во канцеларијата или надвор од неа и без разлика дали работите на вашиот компјутер, таблет-уред или паметен телефон. Целосната поддршка за iOS, Android, Google Cloud Print, Touch & Print (NFC) и Wi-Fi ви нудат потполна слобода за работа, на начинот и на местото кое вие ќе го изберете. Бесплатната апликација Canon PRINT Business (iOS/Android) овозможува едноставен пристап до сите овие опции кога сте во движење, како и моментално впарување и печатење од уреди компатибилни со NFC. За уште поголема сигурност, функцијата за безбедно печатење ви овозможува да печатите доверливи документи со PIN код - дури и кога печатите од вашите мобилни уреди.

Скенирајте и споделувајте преку Cloud


Брзото и моќно скенирање што го нуди MF729Cx нуди многу предности за вашето деловно работење. Зошто не ги скенирате и споделувате документите дигитално? Или, пак, да ги зачувате во практична дигитална архива? Освен беспрекорната интеграција за скенирање преку компјутер и мобилни уреди, можете да скенирате директно кон адреси за е-пошта, мрежни фолдери или USB мемориски уреди директно од MF729Cx за максимална флексибилност. Дали сакате да споделувате скенирани документи преку Cloud? MF Scan utility и апликацијата Canon PRINT Business овозможуваат едноставно поврзување со Cloud услугите за складирање и печатење, за да можете да споделувате и печатите важни документи насекаде.

Сеопфатни опции за поврзување во мрежа


Интеграцијата во ИТ мрежи е едноставна благодарение на поддршката за PCL5c/6, Adobe PostScript и далечинското управување преку веб-пребарувач кај MF729Cx. Опкружувањата со управувани услуги за печатење ќе ги искористат придобивките од компатибилноста со системот за управување со печатењето uniFLOW на Canon. Благодарение на функциите кои заштедуваат енергија и ги намалуваат вкупните трошоци, MF729Cx ќе им се допадне и на лицата одговорни за трошоците.

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS MF729Cx, неговите функции и можности.

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Colour Copy

Копирање во боја

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

Super G3 FAX

Супер G3 ФАКС

USB connection

USB поврзување

Colour Touch Panel

Панел на допир во боја

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

PCL Printing

PCL печатење

PostScript Printing

PostScript печатење

Network scanning

Скенирање преку мрежа

Scan

Скенирање

Scan to USB key

Скенирање кон USB уред

Paper Save Copy shortcut key

Копче за директен избор на копирање со заштеда на хартија

Scanning shortcut key

Копче за директен избор на скенирање

Scan to email & folder

Скенирање кон e-mail и фолдер

Secure print

Безбедно печатење

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

i-SENSYS Touch & Print

Допрете и печатете

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Зошто да изберете оригинални картриџи за ласерски печатачи од Canon

Откријте повеќе

2016-2017-3-year-warranty-campaign