Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Овој црно-бел ласерски печатач, кој нуди двострано печатење и висока продуктивност, непречено се интегрира во речиси секое опкружување благодарение на неговите разновидни можности за поврзување во мрежа, изборната поддршка за PostScript и PCL.

Придобивки

  • 33стр./мин., време за печатење на првата страница од 6 секунди
  • Резолуција на печатење од 1200 x 1200 dpi
  • 512MB вградена меморија
  • Интуитивен оперативен панел
  • PCL5e/6 и изборна поддршка за Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Енергетска ефикасност
  • Двострано печатење
  • Лесна замена на картриџите со тонер

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS LBP6670dn

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS LBP6670dn, неговите функции и можности.

PCL Printing

PCL печатење

Optional PostScript Printing

Изборно PostScript печатење

USB connection

USB поврзување

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

High print quality

Печатење со висок квалитет

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Easy Service Plan

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.