Hero Image

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357

Висококвалитетни, компактни и повеќефункционални уреди за печатење A4-формати во боја што нудат долготрајни врвни перформанси за канцеларии во секакви големини.

Побарајте информации

Подгответе го деловното работење за иднината во овој свет на дигитална трансформација

Со иновативна технологија за скенирање и паметен софтвер.

Зголемете ја продуктивноста

Автоматизираните работни процеси ја зголемуваат ефикасноста со интуитивно скенирање, складирање и пребарување заради дигитизација на документите.

Иновативно скенирање

Уникатно стакло отпорно на дамки и нов механизам за снабдување со хартија што овозможуваат брзо и прецизно скенирање без појава на ленти.

Безбедност од типот 360°

Повеќеслојна заштита за вашите документи, уреди и мрежи со шифрирање податоци и проверка на идентитет на корисници.

imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357 Series story module 1

uniFLOW Online Express

Софтвер основан врз Cloud што управува со уредите централно, го подобрува квалитетот на печатење и ја зголемува безбедноста.

Дизајн кој ќе ви заштеди простор

Компактната A4-големина е идеална за работни маси и беспрекорно се интегрира во канцелариските опкружувања.

Тивко функционирање

Зголемената практичност на уредот и намалениот шум при работа придонесуваат за минимални пречки, што ја зголемува одржливоста во канцеларијата.

imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357 Series story module 1

Спецификации за производот

До 35 стр./мин. (A4)

Брзина на печатење

190 слики/мин. (A4)

Брзина на скенирање

uniFLOW Online Express

Инсталиран како стандардна опција

10,1 инчи

Дигитален екран на допир во боја

Погледнете ги сите спецификации

Product Specification

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357

Брзи компактни и сигурни повеќефункционални уреди за печатење A4-формати во боја со извонреден квалитет на слика


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивките

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат паметните и интегрирани технологии, разновидните опции и дизајнот што заштедува простор на серијата imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357.

Преземете брошура

Benefit Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги техничките спецификации за секој модел од серијата imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357.

Преземете го листот со технички податоци

Алатка за конфигурирање на производ

Technical & Configuration Sheet

Поддржете ја трансформацијата на вашите деловни процеси со паметните, безбедни и компактни повеќефункционални печатачи imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја палетата

Campaign 1

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. imageRUNNER ADVANCE DX од Canon е нова генерација на паметни уреди што се дизајнирани за поддршка и забрзување на сите чекори од вашата дигитална трансформација. Најсовремените технологии и софтвер, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, овозможуваат дигитализирање, автоматизирање и оптимизирање на работните процеси за создавање содржини.

Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

Security In Mind

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА БРОШУРАТА ЗА uniFLOW ONLINE EXPRESS

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

Uniflow Online

Пронајдете паметен и повеќефункционален печатач што ќе ја поддржи вашата дигитална трансформација.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ