Серија imageRUNNER ADVANCE DX C259/C359

Повеќефункционални печатачи во боја

Canon Серија imageRUNNER ADVANCE DX C259/C359

Компактни и интелигентни повеќефункционални уреди за А4-формати во боја дизајнирани за максимална продуктивност со голема брзина на печатење и скенирање.

 • До 35 стр./мин. (A4)

  Брзина на печатење

 • 190 слики/мин. (A4)

  Брзина на скенирање

 • uniFLOW Online

 • 10,1 инчи

  Дигитален екран на допир во боја

 • TPM 2.0

  Безбеден шифриран уред

 • Беспрекорно управување со работни процеси со документи

  Кратенките за заштедување на време ги намалуваат чекорите потребни за извршување секојдневни задачи со беспрекорно поврзување, што ви овозможува да печатите од кој било уред и од секое место.

  Зголемете ја продуктивноста

  Обезбедете максимална ефикасност и намалете ја потрошувачката на хартија – елиминирајте ги празните страници, прегледувајте и уредувајте содржини на големиот екран во боја пред печатењето.

  Поврзување со Cloud

  uniFLOW Online овозможува централно управување на групи уреди, контрола на пристап на корисници и подобрена безбедност.

  Безбедност од типот 360°

  Поддршката за TPM 2.0 и WPA3, проверката на системот при вклучувањето со поддршка за заштита на фирмверот на платформата (NIST SP800-193) и автоматско враќање во функција на системот, како и McAfee Embedded Control, ги заштитуваат вашите документи, мрежа и уред.

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX C259/C359

  Компактен дизајн кој ќе ви заштеди простор

  Малите димензии и тежина за конфигурација за на работна маса или на под му овозможува на уредот лесно да се вклопи во која било големина на деловно опкружување.

  Уште помало влијание врз животната средина

  Намалете ги трошоците за печатење и скенирање и намалете го влијанието врз животната средина благодарние на иновативните функции што заштедуваат енергија како режимот на мирување и тонерот со ниска точка на топење

  Печатете резултати со висока резолуција

  Забрзајте ги дигиталните процеси со висококвалитетно скенирање, вклучувајќи дигитална корекција на закосување и напредно стакло отпорно на дамки.

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX C259/C359
  imageRUNNER ADVANCE DX 4800 Series

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX C259/C359

  Палета на интелигентни повеќефункционални уреди за печатење во боја за А4-формати дизајнирана за да ги задоволи сите ваши деловни потреби.

  Достапни функции

  Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборен факс
  Печатење и зачувување
  Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборен факс

  Екран

  TFT LCD WSVGA-екран на допир во боја од 10,1”
  TFT LCD WSVGA-екран на допир во боја од 10,1”
  TFT LCD WSVGA-екран на допир во боја од 10,1”

  Брзина на печатење

  35 стр./мин. (A4)
  35 стр./мин. (A4)
  25 стр./мин. (A4)

  Брзина на скенирање

  До 190 слики/мин. (A4)
  нема
  До 190 слики/мин. (A4)

  Мемориски простор

  256 GB SSD
  256 GB SSD
  256 GB SSD

  Опции за поврзување

  uniFLOW Online, AirPrint, Mopria, Universal Print by Microsoft и апликација Canon PRINT Business
  uniFLOW Online, AirPrint, Mopria, Universal Print by Microsoft и апликација Canon PRINT Business
  uniFLOW Online, AirPrint, Mopria, Universal Print by Microsoft и апликација Canon PRINT Business

  Капацитет за хартија

  До 2.300 листови
  До 2.300 листови
  До 2.300 листови

  Преземете содржина

  Дознајте како безбедната и одржлива серија imageRUNNER ADVANCE DX C259/C359 со мали димензии може да го подобри вашето деловно опкружување

  Слични производи и решенија

  Истражете повеќе

  Someone using the Canon PRINT business App on their phone

  Апликација Canon PRINT Business

  Бесплатната апликација ви овозможува да печатите фотографии и документи, да ги читате скенираните податоци и да префрлувате содржини во услугите за складирање на Cloud користејќи голем избор на печатачи од Canon, директно од вашите мобилни уреди.

  РЕШЕНИЈА

  Услуги за дигитална трансформација

  Напредувајте во дигиталната трансформација со спојување на нашите управувани услуги за печатење од деловна класа и решенијата за соработка во работниот простор во еден пакет

  Image representing digital transformation services.

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?