alt text goes here

CANON imageRUNNER ADVANCE DX

Зголемете ја работната сила и забрзајте ја дигиталната трансформација преку подобрување на работните процеси и продуктивноста на вашето деловно работење со паметна технологија.

Побарајте информации

ПОВРЗЕТЕ СЕ БЕЗБЕДНО, ТРАНСФОРМИРАЈТЕ СЕ ДИГИТАЛНО

Најсовремени технологии создадени со ДНК од imageRUNNER ADVANCE од Canon.

Поврзување со Cloud

Печатете од која било локација со потполна безбедност на документите и контролирајте го управувањето со печатењето со помош на решенија основани врз Cloud како што е uniFLOW Online.

Паметни дигитални работни процеси

Напредниот хардвер и иновативниот софтвер овозможуваат дигитализирање на податоците и модернизирање на деловните процеси.

Ефикасна автоматизација

Намалете ја рачната работа што одзема многу време преку поедноставување на работните процеси за снимање и складирање на документите со паметна автоматизација.

Скенирање со високи перформанси

Брзо, тивко и непречено скенирање документи со поддршка за различни големини на хартии и можност за пребарување на скенираните податоци.

Безбедност од типот 360°

Заштитете ги сите чекори од вашата дигитална трансформација со целосна заштита на документите, уредите и мрежата.

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. Дознајте за новата генерација на паметни уреди со опции за поврзување, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, што ќе ви овозможат да го еволуирате и подобрите вашето деловно работење: imageRUNNER ADVANCE DX од Canon.

Преземете брошура

Download brochure

Апликација Canon PRINT Business

Бесплатната апликација ви овозможува да печатите фотографии и документи, да ги читате скенираните податоци и да префрлувате содржини во услугите за складирање на Cloud користејќи голем избор на печатачи од Canon, директно од вашите мобилни уреди.

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА НАМЕНЕТА ЗА IPHONE

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА НАМЕНЕТА ЗА ANDROID

Дознајте повеќе за апликацијата

Canon PRINT Business App

Направете го следниот чекор во вашата дигитална трансформација со повеќефункционалните печатачи imageRUNNER ADVANCE DX од Canon.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Откријте решение што ќе ја поддржи вашата дигитална трансформација

Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

Security, assured

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data
РЕШЕНИЈА

Услуги за дигитална трансформација

Напредувајте во дигиталната трансформација со спојување на нашите управувани услуги за печатење од деловна класа и решенијата за соработка во работниот простор во еден пакет

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

DTS

Дознајте за најновите паметни технологии за печатење и скенирање.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ